Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Szia!
A gombokkal való szakítás az elérhető egy sortörléssel a system UI apk módosításával. Ebben az appban tudod módosítani (legalábbis ezt ajánlanám kiindulási alapnak) az ilyen mozgatásokat, valamint amire gondoltál, mint háttérbe vonuló appok, egyedi előhozatal (számomra nagyon hasonlít a leírásod az Ubunu Touch-ra), stb, ennek megnevezése a recent bar. Nekem a HTC egyik tabletjének tetszett meg ezen művelete, azt ugyan ebben az appban lehetett kicserélni. Konkrét kódokat nem tudok most írni, de ha bármit szeretnél nem csak launcher felületen, akkor ebből kell kiindulni. Lehetőleg a sajátból.
Illetve nekem is volna egy kérdésem/problémám, nem tudom mennyire ide tartozik, de ez az egyetlen ilyen android programozás oldal, amit találtam.
Szóval, ki akartam bontani egy System.img fájlt, de a terminál f@szságokat beszél;Szerintetek mi baja? Miért nem látja, ami ott van?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest