Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Korábban hasznos tanácsokat kaptam itt tablet vásárlás ügyében
Ez úton is köszönöm a segítséget.Most lenne egy újabb kérdésem.
Milyen tokot ajánlanátok egy Asus ZenPad 10" Z300C -hez.
Akár billentyűzet is lehet, de nem feltétlen szükséges.Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv:
Tanisz -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Nagyon alul informált vagyok a tablet piac termékeivel, kb 3 éve foglalkoztam vele utoljára.
Ezért fordulnék hozzátok, kérnék tanácsot!Testvérem szeretne venni egy 9-10"-os tabletet, teljesen általános felhasználásra, netezés, közösségi oldal, videók nézegetése...stb.
Nem kell SIM kártya foglalat, elég ha WIFI-s, de ha véletlen van rajta 3G, nem hátrány, bár amilyen ársávban akar, annyiért nem lesz
Az akkuja jó lenne ha elég izmos lenne, szóval ne merüljön le 1-2 óra alatt.
Hazai boltban megvehető legyen, akár pár napon belül.A piacon elérhető most max 60e HUF környékén ilyen paraméterekkel rendelkező tablet?
Néztem eddig a ASUS ZENPAD 10"-et vagy a Samsung Galaxy Tab E -t, de bármilyen gyártó szóba jöhet.
A lényeg még az, hogy ne kelljen mókolni a ROM-ot, testvérem ilyenhez nem ért, nekem meg nincs kedvem vele szórakozni
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Tanisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- DUNE médialejátszók topicja
- VGA kibeszélő offtopik
- OLED TV topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest