Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athoszka
tag
Nekem is sikerült beszerezni egy Lenovo Yoga 8 tablet-et. Eddig nagyon tetszik,. Wifi jó, kijelzője is szép szerintem és a hangjával is meg vagyok elégedve. RR3 tökéletesen fut rajta nem volt akadás. Még a GPS tesztelés van hátra és az akku időre leszek kíváncsi. Eddig úgy érzem jó vásárlás volt.
-
Athoszka
tag
Hát én is kíváncsi leszek a Lenovo Yoga 8-ra. Hosszú gondolkodás után ez lett a befutó. Rendelésem már leadva:-) Persze telefonon érdeklődtem és helyszínen meg tudom majd tekinteni a gépet.
Bár ebben DDR2 memória van nem DDR3. Valaki tudja, hogy ez mennyire nagy különbség? -
Athoszka
tag
Sziasztok,
Filmnézéshez és játékhoz keresek tábla gépet. Eddigi kinézett gépek. Asus memopad HD7 vagy Acer A1-810 melyik jobb hozzá?
Erről van valakinek tapasztalata? Texet TM-7854
http://www.wikitech.hu/tablet/2013/10/21/teszt-texet-tm-7854-tablet-b-bol-a-ba/Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX