Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Elnézést, ha botorságot kérdezek, de fogalmam sincs a tabletekről (okostelefonom sincs!)!
Vásároltam egy Chromcast Audiot, amit egy táblagépről szeretnék etetni, csakis internetrádióval, szüleim részére (Nekik sincs okostelefonjuk).
Milyen tabletet nézzek ehhez?
Minél nagyobb kijelzőt szeretnék, de nincs szükség TV méretre! Akár használt is jöhet, főleg itthoni beszerzésű érdekelne, kb. 20 eFt-ig, ha belefér.
Köszönöm, aki segít!
S3x, hifi & rock and roll
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Két darab tabletet szándékozok vásárolni (szinte csak internet rádiózásra illetve media player kijelzőként használnám), ezeket találtam, ami árban nekem megfelel. Mivel soha nem volt kezemben tablet, nem értek hozzá, Ti biztosan jobban ismeritek ezeket. Szerintetek melyik kettő legyen?
Lenovo A7 7" - 13.000,-
Lenovo A7-40 - 17.000,-
Samsung Tab 4 (8 GB) - 15.000,-
Samsung Galaxy Tab 2 7" Plus P6210 - 12.000,-Köszönöm mindenkinek, aki segít!
-
sony309
őstag
Sziasztok!
A Med topikban már feltettem ezt a kérdést, de nem érkezett rá válasz, így itt is megpróbálom (ha rossz helyen teszem fel a kérdést, akkor irányítsatok a megfelelő topikba):
Med 600-t használok a rádugott HDD-vel, innen játszok le mindent.
Napokban vettem egy tabletet, most már azzal és a BubbleUpnp alkalmazással böngészem a zenéket a HDD-ről, megy is semmi gond. A tablettel próbálom kiváltani, hogy minden alkalommal be kelljen kapcsolnom a TV-t.
A zenék (flac) külön könyvtárban vannak albumborítóval.Hogy és mit kell beállítanom az app-on, hogy az album borítókat is lássam a tabon?
Ha van megfelelőbb app, akkor azt is szívesen kipróbálom!
Köszönöm, ha "megszán" valaki egy kis segítséggel!
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Lenovo Tab 3 7 Essential tabletem van, gyári 5.0.1 Android rendszerrel.
Az elmúlt 1-2 hónapban azt vettem észre, hogy egyes Google alkalmazások nem hajlandóak frissülni.Tudok valamit tenni, hogy frissüljenek az alkalmazások vagy nem?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Erre nincs senkinek ötlete?
Próbáltam gyári visszaállítás után frissíteni, de így sem frissül minden alkalmazás.
Próbáltam, amit a Google javasol, gyorsítótár és adatok törlése után frissíteni, de nem frissül így sem.
Ráadásul egyes alkalmazások leállnak, amint megpróbálom elindítani (pl. Gmail).Köszönöm, ha megpróbál segíteni valaki!
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Hozzáértők segítségére volna szükségem!
Van egy Lenovo Tab3 7 Essential tabletem, amit hálózati zenelejátszók és Google Chromecast-ek irányítására használok kizárólag, mivel nincs okostelefonom.
A Google Play két hete nem frissül, ezáltal a Chromecast-et nem tudom használni.
A Lenovo a Google-ra mutogat és fordítva.
Már szinte mindent kipróbáltam, ami a neten feltalálható, de semmi nem hozott eredményt.Milyen tabletet vegyek, amivel előreláthatólag nem futok bele majdan hasonló hibába?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest