Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Nem teljesen témába vágó kérdésem lenne:
Wayteq xTAB-100qcr készülékhez keresek kitámasztós tokot, de egyszerűen nem lelek. Amit eddig próbáltam 3 fajtát 9,7"-os tabletekhez mindnek pont útban volt valamije a bekapcsoló, vagy a home gomb számára. Ha esetleg ott nem akkor a pántok a két hangszórót fogták be, ezzel szinte minimumra csökkentve az amúgy sem nagy hangerejüket.
Szóval létezik valami mód arra hogy kitámasztós tokot szerezzek erre a készülékre?
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Szeretnék egy andoridos tabletet, mert rájöttem hogy nagy hasznát tudnám venni akkor mikor nincs más kéznél.
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
9,7" vagy 10,1" (illetve ezek közötti skálán bármi)- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Mindegy, csak működjön- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Lehetőleg itthonról, sajnos van rossz tapasztalatom Kínával kapcsolatban. Esetleg még ebay szóba jöhet.- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Remote Desktop, E-mail, Internet, VOIP, Dokumentumok olvasása. Tehát nem kell egy erőmű- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
A maximum a 40 amit rászánnék, de ha kijön kevesebből akkor boldog vagyok.Amit tudjon/legyen:
- IPS kijelző, legalább 160 DPI értékkel. (tehát ne 1024x600 meg hasonló)
- 16Gb belső tárhely, bár nem kívánok rárakni 100 alkalmazást de a több az jobb.
- 1Gb RAM minimum legyen
- Fekete szín!
- Android 4.4 támogatás (vagy gyárilag, vagy letölthető hozzá)Ami előny:
- GPS
- 3G
- 64Gb-os vagy nagyobb SDXC kártyák támogatásaKerülendő márkák:
- WayteQ (3 készülékük járt nálam és küldtem vissza postafordultával mert hibás volt)Eddig amit volt alkalmam megtapogatni és elnyerte a tetszésem az Alcor Zest Q933RS Tablet volt. Sajnos Alcor készülékekkel bizalmatlan vagyok mivel az egyik E-Book olvasójuk több időt töltött szervizben mint nálam és végül inkább visszakértem a pénzem. Szóval ha valakinek van tapasztalata ezzel a típussal akkor írja meg bátran.
Egyébiránt minden lehetőségre nyitott vagyok és a fenti paraméterekkel szemben is képes vagyok némi rugalmasságra ha az ár amúgy kedvemre volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest