Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Nem teljesen témába vágó kérdésem lenne:

Wayteq xTAB-100qcr készülékhez keresek kitámasztós tokot, de egyszerűen nem lelek. Amit eddig próbáltam 3 fajtát 9,7"-os tabletekhez mindnek pont útban volt valamije a bekapcsoló, vagy a home gomb számára. Ha esetleg ott nem akkor a pántok a két hangszórót fogták be, ezzel szinte minimumra csökkentve az amúgy sem nagy hangerejüket.

Szóval létezik valami mód arra hogy kitámasztós tokot szerezzek erre a készülékre?

• Romvr

őstag

Sziasztok,

Szeretnék egy andoridos tabletet, mert rájöttem hogy nagy hasznát tudnám venni akkor mikor nincs más kéznél.

- hány hüvelykes legyen a kijelző?
    9,7" vagy 10,1" (illetve ezek közötti skálán bármi)

- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    Mindegy, csak működjön :)

- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
    Lehetőleg itthonról, sajnos van rossz tapasztalatom Kínával kapcsolatban. Esetleg még ebay szóba jöhet.

- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
    Remote Desktop, E-mail, Internet, VOIP, Dokumentumok olvasása. Tehát nem kell egy erőmű

- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
    A maximum a 40 amit rászánnék, de ha kijön kevesebből akkor boldog vagyok. :U

Amit tudjon/legyen:
    - IPS kijelző, legalább 160 DPI értékkel. (tehát ne 1024x600 meg hasonló)
    - 16Gb belső tárhely, bár nem kívánok rárakni 100 alkalmazást de a több az jobb.
    - 1Gb RAM minimum legyen
    - Fekete szín!
    - Android 4.4 támogatás (vagy gyárilag, vagy letölthető hozzá)

Ami előny:
    - GPS
    - 3G
    - 64Gb-os vagy nagyobb SDXC kártyák támogatása

Kerülendő márkák:
    - WayteQ (3 készülékük járt nálam és küldtem vissza postafordultával mert hibás volt)

Eddig amit volt alkalmam megtapogatni és elnyerte a tetszésem az Alcor Zest Q933RS Tablet volt. Sajnos Alcor készülékekkel bizalmatlan vagyok mivel az egyik E-Book olvasójuk több időt töltött szervizben mint nálam és végül inkább visszakértem a pénzem. Szóval ha valakinek van tapasztalata ezzel a típussal akkor írja meg bátran.

Egyébiránt minden lehetőségre nyitott vagyok és a fenti paraméterekkel szemben is képes vagyok némi rugalmasságra ha az ár amúgy kedvemre volna :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés