- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
Kíváncsi leszek a véleményedre a Huawei-el kapcsolatban. Bár én 10"-t vettem, számomra 2 nap használat után az üzemidő nagy csalódás. A teljesítmény olyan amire számítottam, de amire kell arra elég. Viszont az üzemidővel nem vagyok megelégedve. Ráadásul lassan is tölt fel. Valamint ugyan az a problémám amit (#75204) wmarci is írt, hogy ilyen sercegő hangot ad ki a töltő töltés közben.
Erre rá fogok kérdezni, hogy cserélik-e, mert nem hiszem, hogy ez így normális. Így utólag már valószínűleg a Lenovo Tab4 10-et választanám, már látom, hogy ekkora készülékbe kell a 7000mAh akku. Sajnos nem online vettem így nem tudom cserélni.
-
cidalain
veterán
380M-ben Mediatek soc van, a KNL-ben meg Snapdragon 415
Huaweiben ugye Snapdragon 425 van.
Asusban 6-ig frissitheto az android, tovabb nem. Huawei 7-tel jott ki, de ez sem lesz tovabb frissitheto kesobb.
Az Asus csak 8"-os. Huawei T3-bol van 8 es 10"-os is.
Asus Z380KNL 60-tol kezdodik, a Huawei T3 10"-os LTE verziot mar megkapod 52-ert.Osszefoglalva, az Asus Z380KNL gyengebb, regebbi, kisebb, es dragabb.
Tehat a Huawei a jo dontes.(A Z380M gyengebb, mint a KNL, es csak wifis, es ez is dragabb, mint a Huawei LTE-s verzioja. Ha nem kell a SIM kartya tamogatas, akkor a huawei 10-ese 50 alatt van, a 8-as meg 40 korul)
-
Game-over
aktív tag
Amire tudok válaszolni:
(Szokásosan) ismerősnek vettem Z380M-et, 6.0 van rajta, de tudtommal nem kap nougat-ot.
A Huawei viszont idei modell, azon alapból 7.0 van, és abból is van 8-as verzió is 4G-vel: Huawei MediaPad T3 8.0 16GB 4G / LTE
Bővebb tapasztalatom nincs, mivel nem én használom, de igazából majdnem ugyanazt tudja az Asus meg a Huawei gépe is, szvsz a Huawei minőségibb, idei modell, meg nincs agyonpakolva saját szoftverekkel, mint az Asus gépei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest