- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandie
tag
Megoldottam a témát közben factory resettel. Már csak az a kérdésem, hogy a kijelzője törött, tehát az üveg betört, érintésre nem reagál egy részen, de a kép maga tökéletes. Mit kellene benne cserélni és nem-e tudtok olyan embert javasolni innen fórumról privátban aki beszerezné hozzá amit kell jó áron?
Köszönöm
-
kurtuzov
senior tag
Van a családban LG GPad 8.3, én üzemeltem be és teljesen rendben van azóta is. Csak az most már ~75 eFt körül mozog, tavaly karácsonykor volt 90 iga akkor is nagyon megérte. Nem a Nexus mellett érveltem feltétlen, hanem a hosszú távú használati igény szempontodat figyelembe véve olyan eszközt lenne célszerű venned, ami még jó pár hivatalos frissítést is megkap. Tehát e téren a Samsungok is jók.
-
kurtuzov
senior tag
Nem vagyok benne biztos, de az általad linkelt cégnél kérdezz rá a gyári Samsung garanciára, vagy általuk nyújtott boltira. Nem tudom a tabletekre vonatkozik-e a csúcstelefonoknál meglevő prémium garancia. És akkor nem mindegy hol veszed.
Költségvetési korlát szigorúan kezelése terén csak magamból indultam ki. Nyilván nem mindenki tud ekkora összeget(100e Ft) tablet vásárlásra fordítani, van akinek már egy 30eFt-os eszköz beszerzése is igen komoly kihívás és bizony meg is becsüli ha sikerül egyet összehoznia. Azoknál akik 3-4x akkora büdzsében gondolkodnak,nagy valószínűséggel van valamekkora mozgástér is az esetleges plusz igények kielégítésére. -
pengwin
addikt
Szia,
+1 a G PAd 8.3-ra, gyakorlatilag név nélkül leírtad ezt a készüléket
Ennél mex a Z3 Tablet Compact lenne jobb, de az csak most fog még megjelenni és szerintem nem fog beleférni a keretedbe.(#53500) taip
Android alatt van hátránya az Atom prociknak, mondjuk az új Z3xxx széria nagyon jól sikerült, de kompatibilitási problémák még mindig vannak, csak egyre kissebb mértékben. A Z2xxx-ek kicsit félresikerült kisérlet voltak (GPU-juk miatt, meg hyperthreading egy mobilprocesszorban, heh?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest