- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
borbar #94011 üzenetére
Egy kicsit kezd már unalmas lenni ez a szoftver fétis.
Ma anyám elé álltam a farbával, miközben a hideg meggylevest szürcsöltem. Mondtam is neki, hogy készülhet az armageddonra, mert 12-es android alatt se egy víruskereső, se egy launcher nem működik rendesen.
Szóval dobhatjuk ki a nemrég, postával együtt 49e-ért vett Honor Pad 8-ast. Ő sem értette...
Nincs azzal gond, ha valakinek arra merevedik, vagy egész egyszerűen akkor nyugodt a lelke, ha a legfrissebb android van az eszközén.
De amilyen szinten ez túl van már lihegve, az nevetséges. Napi átlagfelhasználásra teljesen mindegy, hogy 12-es vagy 14-es android fut-e az adott eszközön, ha egyébként a hardver gördülékeny használatot biztosít. De ide egyébként szabadon beilleszthető bármelyik android verzió az utóbbi évekből.
(Miközben emberek vígan használnak 7-8 éves telefonokat is, hiba nélkül.)
Szerinted egy nyugdíjast mennyire érdekel ez? Vagy mennyire releváns dolog ez neki?
Amikor azért használja a tabletet (már amikor bekapcsolja), hogy ne a telefonon kelljen kaparászni. Nyilván egy YT videó megtekintése is nagyobb élmény tableten.
Google böngésző, kis YT, meg a szokásos csevegő app-ok illetve Facebook. Ezzel le is fedtük a kívánalmakat. Pont.
Víruskereső meg launcher? Hova? Minek?
Ne bohóckodjunk már.
Részemről lezártam ezt a dolgot, szerintem így is túl lett már tolva. A lényeg, hogy lehet miből válogatni. Nincs azzal gond, ha valakinek ez fontos, csak ne adjuk már elő úgy, mintha világméretű probléma lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest