Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mert_csokis

senior tag

válasz borbar #94011 üzenetére

Egy kicsit kezd már unalmas lenni ez a szoftver fétis.
    Ma anyám elé álltam a farbával, miközben a hideg meggylevest szürcsöltem. Mondtam is neki, hogy készülhet az armageddonra, mert 12-es android alatt se egy víruskereső, se egy launcher nem működik rendesen.
    Szóval dobhatjuk ki a nemrég, postával együtt 49e-ért vett Honor Pad 8-ast. Ő sem értette...
    Nincs azzal gond, ha valakinek arra merevedik, vagy egész egyszerűen akkor nyugodt a lelke, ha a legfrissebb android van az eszközén.
    De amilyen szinten ez túl van már lihegve, az nevetséges. Napi átlagfelhasználásra teljesen mindegy, hogy 12-es vagy 14-es android fut-e az adott eszközön, ha egyébként a hardver gördülékeny használatot biztosít. De ide egyébként szabadon beilleszthető bármelyik android verzió az utóbbi évekből.
    (Miközben emberek vígan használnak 7-8 éves telefonokat is, hiba nélkül.)
    Szerinted egy nyugdíjast mennyire érdekel ez? Vagy mennyire releváns dolog ez neki?
    Amikor azért használja a tabletet (már amikor bekapcsolja), hogy ne a telefonon kelljen kaparászni. Nyilván egy YT videó megtekintése is nagyobb élmény tableten.
    Google böngésző, kis YT, meg a szokásos csevegő app-ok illetve Facebook. Ezzel le is fedtük a kívánalmakat. Pont.
    Víruskereső meg launcher? Hova? Minek?
    Ne bohóckodjunk már.
    Részemről lezártam ezt a dolgot, szerintem így is túl lett már tolva. A lényeg, hogy lehet miből válogatni. Nincs azzal gond, ha valakinek ez fontos, csak ne adjuk már elő úgy, mintha világméretű probléma lenne.

Új hozzászólás Aktív témák