- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Nos: Realme egy kövér -1, GeeRic +1
Gugli fordítóval, mert annak ellenére, hogy angolul írtam (németül nem tudok), de mindig németül válaszoltak.
Szia, Sajnáljuk, hogy kellemetlen vásárlási élményeket okoztunk Önnek. Az Ön által feltett kérdéssel kapcsolatban, az üzemünkkel történt egyeztetést követően, A gyári visszajelzés szerint magának a Realme tabletnek nincs ébresztő funkciója. Így az sem fog működni, ha ébresztőmágnest adunk a tokhoz. Nagyon sajnáljuk, hogy címünk nem tért ki erre a részletre. Teljes visszatérítést adtunk Önnek, és nem kell visszaküldenie ezt a terméket. Remélem, hibáink nem okoztak kellemetlen érzéseket. Üdvözlettel. GeeRic... vagyis elvileg, ill. hamarosan kapok vissza 11 Eur-t.
Egyébként volt egy rossz érzésem, hogy nem a tokkal lesz gond. Az, ha nem is egy Louis Vuitton, de rendes iparosmunka, mágnesekkel. Ennek ellenére sem működött az auto on/off.
Szóval én elkönyveltem, hogy a Realme Pad-ben nincs "hall" érzékelő. És azt is, hogy bár - maga a készülék ennek ellenére nagyon rendben van - de gyári support (az EU-s legalábbis) egy kalap kaki, a szerviz (TMX) pedig hát ... lehet nem rossz, de a segítőkészséget hírből sem ismerik. -
<Adamsky>
nagyúr
Én nem adom fel ilyen könnyen. Rohadjon meg a gyártó és/vagy a tok készítője. Sajnos a service.eu@realme.com -on hülyék ülnek. Legutóbbi levelemre, melyben azt kértem, hogy mutassanak "tuti tokot", azt a választ kaptam hogy forduljak a "nearest service center"-hez. Na, mondom, OK. Írtam a TMX-nek, ahonnan azt a választ kaptam, hogy ők csak szervizeléssel foglalkoznak és nem ismerik a tokokat. Mondom, OK, de akkor azt erősítsék meg, hogy egyáltalán van-e benne "hall" érzékelő. Csak ismerik már az általuk szervizelt terméket. Várom a választ ...
Sajnos videózni még nem volt időm, de majd küldöm az eladónak is, amit kért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest