Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: száz pí
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Én általában sorozatokat, TV műsorokat nézek rajta, szöveget írok és szerkesztek, böngészek, dokumentumokat nyomtatok, szóval rendesen kihasználom.
Tudom, notebook a megoldás ezekre, de teljesen jól megvagyok a tablettel is, még úgy is, hogy nem valami erőmű.
Jelenlegi telefonom elég kompakt, készülékház mérete kb olyan mint egy 5-5,2"-es telefonnak, amiért nagyon szeretem. Csak nem igazán kényelmes rajta böngészgetni hosszú ideig.
Somatom: eddig én is így voltam, de most valamiért feljött bennem az ötlet, és eljátszottam a gondolattal.
zsoltzsolt: 1 GB. szerintem böngészni még talán ez is elég, ha nem valami komplett oldalakat akarok nézni.
Olvasni egy ebook olvasó tényleg jobb szerintem, a szemnek is kellemesebb. Nincs ebook readerem de ha olvasni szeretnél, szerintem jobb egy olyan. Ha PDF-et is kezelő olvasóra lenne szükséged, akkor érdemes nézelődni, szerintem van pár olyan készülék, ami tudja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mini PC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steam topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX