- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Köszönöm.
Mostanra meggyőztem magam, hogy 2/16GB tabletet nem szabad venni. A telefonom is 2/16-os, és gyűlölöm, olyan kevés manapság már ez a hardver, nem hogy 1-2 év múlva majd...
Szóval 3/32GB készülékek közül melyik? Ezeket találtam:1. Teclast P80 PRO - 30500Ft, 8", Priority Line (Gearbest)
2. Teclast 98 - 37000Ft, 10", SIM, EU Priority Line (BG)
3. ALLDOCUBE M5S - 35000Ft, 10", SIM, EU Priority Line (BG)Helyesen gondolom, hogy ezekre így nem kellene vámot fizetnem? Melyiket a 3 közül? A SIM foglalat nekem nem szempont - akkor legyen az első az ára miatt?
-
cidalain
veterán
Valahol olvastam hogy a PDM nem 100%, arra ra kell kotni a vambiztositast, ha megis megfognak, akkor a Banggood kifizeti a pluszt. A Priority Line 100%-os, a vambiztositas automatikusan jar hozza felar nelkul (nyilvan azert mert tudja a BG hogy nem lesz gond)
En a PL postaval rendeltem a Mi Pad 4-et, meg is jott gond nelkul tegnap. Raadasul a feladastol szamitva 2 heten belul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest