- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
cidalain #65992 üzenetére
Végül a Lenovo A7-10F típusra esett a választás. Tegnap meg is érkezett és egész jók a kezdeti tapasztalatok.
Belépő gépnek szerintem pont jó. A felbontást szokták lehúzni, de teljesen elfogadható számomra.Ami fura volt, hogy SD filmet (sorozat) akadozva játszotta le. Leszedtem egy lejátszó app-ot és azzal is hasonlóképpen akadozott. Az aplikációban találtam egy menüpontot, és átváltottam próbaképpen hardveres megjelenítésről szoftveresre, így lett jó. Nem egészen értem, hogy egy szoftveres "meghajtás" miért ad jobb eredményt egy hardveresnél....
Lényeg, hogy zavartalan a lejátszás.Innentől már csak a megbízhatóság van hátra, ami idővel elválik...
Remélem szervizelni nem kell, mert valahol olvastam, hogy nem túl jó a szerviz cég... nem tudom ez tényleg így van-e....Szóval köszi, ez tényleg jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest