- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Mèg annyit , hogy nèzd meg lègyszìves , mi a Build számod . Enyèm v 1.1 , jan. 16. Azt mondták , lehet azèrt szrkdk az akksim mert , korai pèldányhoz jutottam . Ès , mint mindenben a világon ( autó , telefon ,stb,stb ) az első szèriával előfordulhatnak gondok . Na ,ezt akarják , egyúj ROM - al orvosolni.
-
pècsimunkás
addikt
Na , az engem is zavar , h alig van szabad hely a droidon , ès nem tudok rögtön sd- re menteni !
Annyit csináltam, h vettem bele egy 64 gigás Sd kártyát , a winen azt állìtottam , be , h oda mentse az adatokat , letöltèseket . Droidon nincs semmi nagyobb formátum - egyelőre- amit nem tudnèk letölteni , aztán rakom át a fájlkezelővel amit lehet .
Nekem az akksi továbra is 2 óra . Úgy nèz ki , újra lesz rakva a tabletem , ha az sem jó , akkor akksi csere . Remèlem 1 hónapon belül lezárul . Addig meg töltöm minden nap ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest