Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Próbálgattam az üzletben egy pár Tabletet. Olyan mint egy nagy okostelefon. Szép kijelzővel, tényleg gyorsabb, simább működés. Nekem még valahogy mindig olyan szokatlan. Andoridos telefonom van de teljesen még azt se szoktam meg. Zavar, hogy sokmindenben le vagyok korlátozva, hiába van superuser jogosultságom. (bár nem is nagyon értek hozzá, hogy túlságosan belenyúljak)
A win8 ...sztem nagyon rossz irányban halad a dolog. XP és win7 amit én személyszerint kedvelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- alza vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX