Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz Ace owner #43893 üzenetére

RealRacing 3-at letöltöttem, és nagyon szépen fut. Kicsit mintha pixeles lenne a kép (ez nem a hd verzió szerintem, de lehet hogy csak én vagyok hozzászokva a 22"-os monitorhoz :) )
    Szóval az szépen megy, igazi zavaró laggolást, akadást nem láttam. Érzékeny minden mozdulatra a játékban, és szép is. Az Asphalt 8-at szedtem még le, az viszont elég lassúnakl tűnik, de ronda is, és ahogy látom nem kár érte. Azt nem tudom annak mennyire kellene mennie, vagy hogy más gépeken is akad-e.

Elvileg 5mp-s kamera a hátlapi, (ami nem a legjobb helyen van ha fektetve tartom a kütyüt), az előlapi pedig 1,6-os.
    Leellenőriztem mindkettőt, nincs pixelhiba azt hiszem. A kijelzője nekem nagyon szép, sokkal szebb mint az Alcor vagy Waytek 8"-os kijelzője. Szép homogén, nagyon kellemes színekkel.

Még mindig nem tudok betelni a külsejével, a fogásával - ergonómiával, és ahogy állítva le lehet tenni mint egy képkeretet. gyönyörű darab.
    Aki 8"-ost keres és ez belefér az árba, szerintem ne gondolkozzon. Élmény. :) Sok tabletet végigtapiztam, de mind "tablet" volt. Ez olyan más :)

Az a baj hogy most kereshetek magamnak valami olcsó 7 colost az ágyba lefekvéskor netezni, meg a kocsiba cipelni, mert ezt már nem engedi az asszony :D Ez már az övé, és kész :)

ja, és elvileg van benne gps- is, még ki sem próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés