- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
I.T.E.M #3878 üzenetére
It’s a server-side fix – Google will make its servers switch to a secure channel when syncing users’ data. The fix should roll out to Google's servers over the next few days and affect every Android device.
“This fix requires no action from users and will roll out globally over the next few days.”
Ez a javítás a felhasználók részéről semmilyen teendőt nem követel és néhány napon belül automatikusan, világszerte az összes androidos készüléken megjelenik"
Gyakorlatilag a kliens eddig is titkosítva kommunikált a szerverrel,csak a visszafele érkező kulcs nem titkosítva jött,ezt szerver oldalon javították,és ezen kívül jönni fog az összes android OS-re a fix.
Nekem nem kell semmit sem ráraknom otthon,megoldják ezt helyettem.
Azt meg már leírtam,hogy normális gyártótól kell okostelefont vagy tabletet vásárolni,mert a google folyamatosan egyeztet ezekkel a gyártókkal és közösen elkészítik a javításokat.
Google recently acknowledged that its procedure for issuing Android software updates needs work, and formed a consortium of cellular carriers and hardware manufacturers to address the problem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Androidos tablet topic
- EAFC 25
- Béta iOS-t használók topikja
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest