Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
A Smartq V5-re felraktam a jiongtang-os módosítást(2.1),amin van eredeti Android market.
Csak egy bökkenő van,be is tudok menni a marketra,elkezdi tölteni,majd force close-al kidob,valahogy blokkolja a market az ilyet(az IMEI számmal nem rendelkező kínai androidos tableteket és társait) -
törölt tag
hát, pedig sajnos market nélkül nekem nem annyira nyerők ezek a gépek. illetve nem is a gépek, hanem maga a rendszer. az egyik legjobb dolog benne pont a market megléte. akkor majd inkább várok egy olyat majd valamikor elérhető áron, amin az is lesz már.
sbazsi: folyamatosan jönnek új cuccok, de ha neked a mostani tudása is megfelel, akkor legfeljebb arra várhatsz, hogy olcsóbban kapod meg. mondjuk szerintem itt is be fog állni majd ,hogy szorulnak egre olcsóbb gépekbe is lefelé a jobbnál jobb paraméterek, ahogy a telefonoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest