Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
z0d1AK
üzenetére
Ez a helyzet egy külön topikot megérdemelne.... Mindenesetre én elég közel vagyok a tűzhöz, és rendszeresen azt látom, hogy a hivatalos magyar nagykerek, a legolcsóbb kisker árnál (árgépes pl) DRÁGÁBBAN árulják a cuccokat, a kereskedőknek. Versenyezzél paraszt... B probléma, hogy forgalom arányosan adnak kedvezményeket. Aki sokat (nagyon sokat) elad, valamivel olcsóbban kapja. Kis számtech üzleteknek semmi esélyük, konkrétan nulla, ha hivatalos forrásból beszerzett termékeket szeretnének árulni. Néha még én is kiskerből (ipon, ez-az, ahol jó áron) vásárolok, mikor szinte az összes nagyobb magyar nagykerből is tudnék...
Volt olyan is, amikor a nagyker nettó ára egy terméknek megegyezett legolcsóbb kisker bruttó árával....... no comment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi hangfal építés
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként a franciáknál is valószínűleg ilyen "készlet erejéig" szól a dolog. Mindenesetre én is a külföldi beszerzés felé kacsintgatok. A te nexusod holnap érkezik?
Dr.NX