Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Ttorrent az egyik torrent kliens Androidra.
Vannak torrent remote alkalmazások is.
A youtube letöltő alklmazások ki vannak tiltva a Playről, de a Tubemate alkalmazásnak pl. saját webhelye van, ahonnan ingyen letöltető és rendszeresen frissítik is. -
tjb007
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
1. Léteznek ilyen alkalmazások de nincsenek egy szinten az asztali verziókkal.
2. Igen, ilyenek is léteznek Androidra.
3. Lehet torrentezni és BitTorrent is van.Senki sem fogja neked tudni megmondani, hogy 1-2 év múlva mi lesz, szóval erre a témára majd akkor lesz érdemes visszatérni ha már közvetlenül a vásárlás előtt állsz.
-
Chaser
legenda
válasz
nightshadow
üzenetére
1-2 év múlva ha eddig nem is tudták tudni fogják
Office-szerű dolog már most is van, reader is. Torrentet meg downloadert nem tudom. De 2 év múlva ilyen ütemű fejlődéssel?szerk: z0d1AK: Oké, van akinek semmi sem elég. Én a magam részéről pár ezressel adnék azért többet hogy jobb legyen a touch rész. Nekem csak hobbi célra kell, nem sürgős, van időm várni...az idő nekem dolgozik
Mindenekelőtt nekem a legfontosabb a megbízhatóság, ips kijelző, ár..többi csak utána jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Office-szerű dolog már most is van, reader is. Torrentet meg downloadert nem tudom. De 2 év múlva ilyen ütemű fejlődéssel?
Mindenekelőtt nekem a legfontosabb a megbízhatóság, ips kijelző, ár..többi csak utána jön.
Dr.NX