Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mipityu

tag

válasz tvamos #17790 üzenetére

Bagoly mondja verébnek ... Most nincs mosolygó, mint az előbb.
    Olvasd el a hozzászólásodat ,amire reagáltam és az enyémet is és rájössz ...
    Azt sem értem mi alapján képzelted bele az én hsz.-embe, hogy jobb az aurora?
    Szerinted ki kötözködik? Én nem szoktam és most akármit válaszolhatsz - részemről ez a vita lezárva.

Csak érdekességképpen: volt Acer A500-am, de eladtam és _nekem_ az AuroraII jobban bejön.

• hun_gery

aktív tag

válasz tvamos #17790 üzenetére

mind másban jó.
    Nexus 7mellett: support, főzött romok, gyári támogatás, erős hw
    Ainol/Cube/window mellett: ár/érték arány, egész jó közösségi támogatás, egész erős hw, otg, hdmi, micro SD

Nexus 7 ellen: bővíthetetlen sd-vel, hdmi hiánya
    Ainol/Cube/window ellen: gari nehézkes, support mandarin, gps/bt max. mókolva megy, ha egyáltalán.

35.000-ért nem rossz értékek ezek a window n70-től:

.................Nexus 7.....Galaxy Tab 7.7....Transformer Pad Infinity....Window N70

Vellamo......1,706........1,215.....................1,573.....................................1,650

Sunspider...1,711........1,993.....................1,745................................... 1,829
    0.9.1
    GL Egypt.......63...............47.......................... 75.......................................102
    Off(fps)
    CF bench ..11,620.......7,135.....................8,357.....................................8,921

I compared my Window N70 with a comparison of the nexus 7 with some upponents on engadged.
    The Window N70 does perform very well, and i use it more than my nexus 7 which I bougt in the UK.
    Quadrant score of nexus 7 is about 3700 and Window N70 scored 4200. In the browsermark the nexus 7 scored 114268 and the de N70 131563.
    The screen of the Window N70 is outside more usefull and brigther than Nexus 7 and wifi reach is also better than the Nexus 7.

Én pl. megvettem anno a kínaiak (Herotab, Rena3, valami noname) után a Dell streak 7-et, meg a Smart Tab 7-t, és mégis azt mondom, hogy legközelebb Kínából veszem a window n70-et, vagy a smartq k7-et, mert _számomra_ nem nyújt annyival többet egy brand-elt kínai, vagy egyb márkás cucc, mint amennyivel magasabb az árcédulája. (A különbözetet meg egyéb dolgokra fordítom) _Én_ elmókolgatok vele, belefeccölöm azt a néhányszor 10-20 percet. (Bár ha pl. egy Galaxy Tab-ot vennék, szerintem tuti, hogy azt is romolnám, ott is nézném az xda megfelelő fórumát, szóval még időt sem sokat nyernék.)
    ------
    6210-en nem fog idegesíteni, ha majd egy friss játék beszaggat?
    Mert engem a víz leverne, az tuti, ha 70-ért lagot látnék valami játékban. (bár amennyit én játszani szoktam...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés