Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fityere
üzenetére
A samum,ha nem akarod rootolni, mert az gari vesztessel jar, (efuse chip + samsung knox miatt) illetve az intel proci miatt a nativ alkalmazasoknal lehetnek gondok , de keves olyan appba tudsz belefutni.a lenovo is jo dontes also kozep hw es nagyon kellemes uzemido...kulsore a yoga mi dent visz, a samu is jo uzemido .... ha az erosebb vas kell samu ha az extrem jo uzemido akkor lenovo.
-
-
Ismeretsegi korben az alcor nem valt be , sok gond gyenge szerviz , igy 2-en wayteq-re valtottak , es nem bantak meg , ezt ugy valjak hogy ismerik a wayteq 7.9 qci nem tul acelos wifijet. De ezt leszamitva eddig nix panasz. Ellenben az alcornal az egyikben nem volt akksi, a masik folyton fagyott es force close, random reboot es tsai. Ha en valasztanek akkor wayteq...
-
-
-
válasz
benekrisztia
üzenetére
Az valoszinuleg nem sw hiba lesz, ha a visszaallitas utan se mukodik, akkor inkabb vidd szakemberhez..
-
válasz
lambda5
üzenetére
Semmi szqmottevo info rola , felhasznaloi oldalrol, ha a gyartot veszem alapul es az eddigi munkajukat akkor nem rossz darab, a soc ami benne van boven eleg mindenre, ram csak 1 giga , elvileg jo tabnak kene lennie, az biztos hogy jobb is mi t a B brandek, de tobb info , csak a hasznalat alatt derul ki.
-
-
Rosszul irtam wayteq 7.9 qci, es nem gcr..
-
-
-
Ha egy mod van ra a myaudiot keruld, a 808dcc meg ingyen se jo, tn panel, akksi gondok( tartos hasznalattal, nagy igenybevetellel kinyirodik par honap alatt) support egy nagy 0, maga idejeben erosnek mondhato hw , de az optimalizacio hianya miatt, egy jo nagy retek.
Ex 808dcc tulaj vagyok ,de soha tobbe az a marka. -
-
-
-
válasz
laszlohu
üzenetére
A nexus 7 referencia tab, arra tuti lesz kesobb is frissites ,lasd pl kitkat de sanszos a kovetkezo droid verziora is, nagy meretu felhasznaloi kozosseg ennek okan cm es egyebb custom romok. A minoseggel sincs nagy baj, az elso szeriasoknaal volt gond a kijelzovel. Ha 7 colban gondolkodnek akkor csak is nexus a jo dontes. Bocs a bele vauert...
-
válasz
Optika01
üzenetére
Ha az ero kell akkor inkabb az asus rk3188 soc cortex a9 magok 1.6 ghz vs lenovo mt soc cortex a7 magok 1.2 ghz-n az a9 mag kb 30%-al nagyobb szamitasi kapacitassal rendelkezik ua tempon ming az a7 , de a ket tab chipjei kozt nem csak a mag kulonbozik hanem a tempo is a rk3188 fele billenti a merleg nyelvet.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Az asus megoldasa amit linkeltem teljes erteku win tab, elobb utobb csak csak ideer hivatalosan is,... Az rt-t nem tudom hova sorolni, mert se nem pc se nem a wpxx rendszerrel kompatibilis kutyu, kicsi alkalmazas bolttal.
-
-
-
válasz
klepto
üzenetére
Ha 8 colos 4/3 -as tabott vennel az tul nagy kompromisszum lenne a 10.1 helyett? Mert ha eleg a 8 col 4/3 aranyon akkor acer iconia a1 810. Nekem is volt myaudio tabom, még mindig felsirok almomban ha eszembe jut. Gratulalok a gyerkochoz
!! Ja es ne vegyel megegyszer noname tabot... amugy anno a myaudio utan en is a prestigioval szemeztem, de nem birtam magam meggyozni hogy megegyszer noname tabot vegyek. Ennyi lenne a kulonbseg[link] -
válasz
bacsis
üzenetére
A myaudio nem gyarto ,hanem csak brandel es az olcsosag miatt olyan uzemektol szerzi a cuccait ahol a minosegbiztositast hirbol se ismerik a sw optimalizacio meg szinten zenesz. Persze a fenti irasom nem csak a myaudiora vonatkozik . Kene mar megint egy jo kis minimal konfigos iras

-
válasz
bacsis
üzenetére
Szerintem kevesen hasznaljak azt a tipusu tabot... valoszinuleg a rom hibaja lesz amit irtal, azon egy uj rom, vagy valami fozott segithetne, de ahoz tudni kene melyik kinai tabbal egyezik meg a myaudio cucca. Amugy reszvetem az ismerosodnek a myaudionev hallatatol meg most is felsirok.
-
Azert az uj atom proci mar nem az a retek ami megalapozta az atomok rossz hirnevet, tesztek szerint a core2duo teljesitmenyet hozza piti fogyasztassal, igaz a gpu resze nem jatekra termett...nem temetnem az uj atommal szerelt tabokat, az asus megoldasa meg kimondottan piszkalja a csorom hogy kene
.. -
-
válasz
parandroid
üzenetére
-
-
-
-
-
válasz
Andyka0908
üzenetére
32 gigas sd-t eszi .
-
-
válasz
Latitude Ink
üzenetére
Ez nagyon draga lenne tudodm joval 35 folott van de azert megse egy noname kinai [link] lenovo a3000
-
válasz
roberto211
üzenetére
Lenovot vennem az erosebb hw miatt, igaz tn paneles kijelezo , de a samu tab3 7 collban eleg gyik hw van.
-
válasz
repicki
üzenetére
Inkabb hanyagolnam az alcort, rokonnak 1.5 honap alatt a 4 szervizeles, 2 keszulek csere volt , es mar megint gondok vannak, mar a panaszkonyvnel tart az ugy . A szerviz inkorrekt volt veluk...akad gondja az alcornak... Inkabb wayteq 7.9 qci, ott is akadnak kissebb nagyobb gondok , de megbizhatobbnak tunik mint az alcor es persze a support es kozossegi tamogatasa is merfoldekre van az alcortol.
-
-
-
-
-
válasz
tvamos
üzenetére
A proci még elmenne de a vivante gpu nem egy tul tamogatott grafikus mag, teljesitmenyben sem eromu tamogatottsagban szinten rosszul muzsikal. Amugy a samu gt3 alig erosebb mint az elodje, semmi esetre se ajanlott vetel. Biztos egyben van, sw teren de ma mar gyengenek szamit a vas....
-
válasz
nemigazmar2
üzenetére
A mifi egy gsm modulos akksis router [mifi] a mobil router ugyanez csak sim foglalat nelkul , abba sticket kell dugni es utana zsebben a net [mobil router] .
Kar lenne az asus kihagyni, de ha nem megy akkora samu marad , uzemideje jo, de teljesitmenye messze van az asustol. A samu is kellemesen hasznalhato nekem az van , de azert nem raknam az asus melle. -
válasz
nemigazmar2
üzenetére
A mifi , vagy mobil router nem lenne jo az asus melle? Mert akkor marad a jo tab es a 3g is meg lesz lehetosegnek...? Vagy gyengebb hw-el samu p5100,es ahoz a billentyuzete...
-
-
-
-
-
Hw-ben az alcatel erosebb, adroid verzio szinte ugyanaz , az alca nagyobb felbontasu kijelzovel szerelt es nepszerubb gpu van benne. Samu 2 ev gari, alca emlekeim szerin 1. Az alca elvileg bovitheto utolag 3g modullal. A 2 ev gari miatt samut vennek,de csak ez szol a koreaiak mellett.
-
-
-
-
-
válasz
tjb007
üzenetére
Igazad van
mar faradt voltam , emiatt a krait elfelejtodott, a cyclonrol bevallom oszinten nem hallottam, az a57-rol meg nincs ismeretem hogy hasznalja e valamelyik sock gyarto. Tenyleg az aml 4 magos cortex a15-rol van valami hir ? Mas en is neztem az asus rk specifikaciojat erdekes hogy gps-t is irnak hozza ???[link] -
-
válasz
Andi-74
üzenetére
Nem lehet ilyet kerek perec kijelenteni, mert pl az alcor zest ami uyanez ott a wifinel jelentkeznek gondok, de a concorde slim is ugyanott gyartatja a kinai megfeleloje ezen taboknak a chuwi w88 vagy annak az oem gyartoja. A wayteq 79 qci ami hasonlo vagy ugyanaz a gyarto, de arrol nincs lenyegi infom, ami a way mellett szolna hogy itt a forumon van egymket ember aki sokat segit ha elakadnal, gondod lenne. Ha en vennek tabot es 8 col az almom akkor inkabb acer a1-810. Ne haragudj ha pesszimista vagyok de szivtam mar kinai brandeltel. Persze ettol fuggetlenul lehet jo cuccokat kifogni. A prestigio es a wayteq a legkevesbe gond mentes a B brandek kozt, ha a kereted korlatos akkor e ket marka kozul valasztanek.
bolka1982A foliat vedd le mert az csak szallitasi folia szokott lenni...!
-
válasz
Andi-74
üzenetére
Cortex a15 az elerheto legjobb(arm-en) , de eros az intel is viszont ott vannak kompatibilitasi gondok egyes programoknal. Wifi azert tobb szereplos, mert sok fugg az antennatol, a wifi modultol, a hasznalat helyetol pl lakotelepen ha egy adott csatornan sokan lognak az interferenciat okoz, de fugghet a routertol is.
-
-
-
-
válasz
shogilaslow
üzenetére
Ha van droid telod probald ki azon, bongeszok kozul amivel nincs gond a flash-el dolphin,maxthon,uc browser hd...nalam ami gond mentesen megy flashplayer a 11.1.115.63 .
-
válasz
shogilaslow
üzenetére
Ami biztos hogy ami kell majd hozza az az eger lesz, mert kepernyon bokdosve nem mindig a megfelelo utasitasokat hajtja vegre egy egy jatek . Amugy tabletben minnel nagyobb annal jobb, de persze ez a hordozhatosag rovasara megy, ellenben a latvany karpotol, talan egy erosebb hw se lenne rossz pl rk3188-al szerelt tab ,hd,fhd kijelzovel. Tabon probakepp egyszer a mylitle farmot probaltam , hogy is mondjam nem volt egy elmeny ,a faltenisz,sonic jol mennek , csak az iranyitas pocsek pl huzod az ujjad es a weblap mozdul a figura helyett. A hulye azert nem vagyok boltban ki kene probalnod egy kiallitott tableten, hogy milyen is lenne a jatek ...
-
válasz
shogilaslow
üzenetére
A frissitesre nem lehet letenni a nagy eskut, a prestigional azert 1 frissitest tobbnyire ossze hoznak, a brandeltek kozt oveke talan a legkevesbe gondokkal kuszkodo termek paletta. A jatek amit kerdezel elvileg futnia kell rajta, de csodat ne varj a flash jatekok nem erintopanelre vannak kitalalva, ha meg még osszetett a flash anim/jatek akkor aztan gyotrelem a negyzeten. Flash-s jatekra nem vennek droid tabot...
-
Azert skype-ra is csak modjaval , gondold el mire lehet kepes az elolapi kamera
, de ha cak hang hivasra kell akkor gondolom azzal nem lesz gond,mielott megvenned nezd at alaposan , probald ki es ha jonak tunik tegyel belatasod szerint. Amugy nem lenne jobb egy markas 7 colos hasznaltan ? -
válasz
Ace owner
üzenetére
Az expansys nem lenne rossz, csak gariztatashoz ki kell hozzajuk kuldeni amit toluk veszel, mert nem pecsetelik le a garancia papirokat, ettol meg gyari garisak de rajtuk keresztul.
Inception
Ha sehogy sem ered el a zenithinket(pc,recovery...stb) akkor oda is guru kell. Esetleg itt nezz korul [link]
-
válasz
this is life
üzenetére
A zenithinknel a toltesi logo se jelenik meg, pc se latja ?
-
válasz
Inception
üzenetére
Hat a zenithinkbe esetleg kinabol, vagy ebay-rol akksi, aztan johet a hatlap lefejtese ...stb, nem annyira egyszeru az akksi csere mint egy telefonban. [link] csak egy tipp, de minden meretnek stimmelnie kell hogy elferjen az akksi, a legegyszerubb egy vekonyabb powerbank lenne amit rakot fixen.
-
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Az rk-val akkor is, legegyszerubb ha ujra huzod a firmwaret es a batchtoolnal beallitod a factory resetet.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Ha rk soc-kal azerelt tab akkor az rk batchtool-al kell resettelni.
-
-
válasz
tjb007
üzenetére
Igazad van, de ha nincs meg a kello finomitas akkor az erosebb eszkoz gyengebb teljesitmenyre kepes mint a jobban optimalizalt gyengebb , a tesztet az alcorrol az elobb olvastam , eddig elkerulte a figyelmem, jonak tunik a wifijet leszamitva. De miota beszivtam egy kinai brandelttel azota tavol tartom magam toluk,tudom nem kene altalanositani de kinaibol csak meizu,xaomi,lenovo ,oppo es a thl nemely keszuleke lenne amit bevallalnek.
Ui tudom ket dolog a hw es sw, de valahogy droidon neha nem jon ki a kulonbseg, pl ugyanazon a tabon nem megfeleloen irt firmware-vel ugyanaz a program tud akadozni ,mikozben jo firm alatt patentul dolgozik.
-
válasz
lendvaizs79
üzenetére
-
válasz
tjb007
üzenetére
Osszkepben az asus vennem elore mert bar az rk3188 nyers eroben utosebb, de elvesz a kulonbseg az optimalizacio utvesztojeben. De hogy ne csak a brandelteket szidjam , volt szerencsem kiprobalni a samum mellett a lenovo a2109-et es akadozosabb volt a rendszer mukodese mint a samun, pedig a ket tab hw-je nem egy ligaban jatszik.
Lendvaizs
Jok lennenek a kinaiak is , foleg hw teren de az optimalizaciora kevesebb forrasuk van, igy hiaba az eros hw ha izombol dolgozik a rendszer.
-
válasz
lendvaizs79
üzenetére
Ebbol az otosbol az asus hw teren a legerosebb ,hdmi port,atlagos uzemido kb 6ora, ips, a samu 2 mag , hosszu uzemido kb 10 ora, no hdmi port,pls lcd kijelzo,prestigio hw teren eleg korrekt 2 mag, 6 ora koruli uzemido, mwa kijelzo,fel ev garancia az akksira, de 2 ev a keszulekre, kinai brandelt tab viszonylag keves gonddal,wayteq 100qcr eros hw 4 core, retina felbontas , aminek neha keves a mali400 gpu, itt is viszonylag keves gond, az alcort passzolom. Azert probald a nagyobb gyartok termeket preferalni, de ha az anyagiak kozbe szolnak akkor a leirt sorrend legyen az alap. Streamelni barmelyikkel tudsz.
Ha sorrendet kellene allitani akkor asus ,samu,wayteq,prestigio,alcor.
Nekem samu p5110 van semmi gond vele, de amikor vettem es lett volna asus akkor gondban lettem volna hogy melyiket is, asus tegra3, 4 maggal kozepes uzemido vs samu 2 magos tiomap isteni uzemido. Jatekokra az asus,no meg a nagyon osszetett pdf-ekre is,meg mindenre amihez sok ero kell, ellenben ha egy toltessel sokat hasznalna az ember akkor samu. -
válasz
vilmaboy
üzenetére
Itt a forumja oket kerdezd[link] de ahogy olvasom tulsok gond nincs vele, kinait nem vennek , myaudio meg akkor se kene ha ingyen van
, igaz a tapi reszevel van akknek gondja volt, illetve a kijelzo fenyero nem eget rengeto...Lendvaizs
Milyen celra lenne a tab, jatek, tartalomfogyasztas, uzemido mennyire fontos...stb nemi tampont kene.
-
A benchmark eredmenyek nem teljesen mervadok, mert bar pl a kinai tabok is jok tudnak lenni a hw tesztekben, de nehany kiveteltol eltekintve a sw optimalizalatlansaga miatt a minden napi hasznalatban gyengebbek,pl akadozo felulet, fagyasok , fc , alacsonyabb mukodesi ido , inkompatibilitas programokkal. Nem minden a nyers ero...
-
válasz
atteszveszpr
üzenetére
Ha jó az uzemideje akkor asus t100, mert az teljes értékű tábla pc. Ha nem is fhd, de a tudása kárpótol ..
-
Az otg megmaradt, csak 30mtus atalakito kell, ha ok gyalultak ki a bluevpn-t akkor meg nyasgem nekik. A lenyeg hogy kulso appal meg tudtam oldani. Amugy bezzeg telerakjak mindenfele szemettel a firmwaret amit csak root utan lehet torolni...
TayrolAz acert azert irtam mert nem noname marka, ha melyen nem is nyultak a rendszerbe de korrekt modon van optimalizalva. Hogy 10 colosbol mit lehetne ajanlani az passz azt tudom melyikeket keruld pl myaudio,overmax meg a tobbi olcsonak tuno 10 colost. Esetleg prestigio multipad multipad quanrum 8 giga 2 ev baranciaval 60000 , de az akksira csak fel ev van, ha haza beszelnek akkor samu p5110, hosszu uzemido,stabil rendszer, de a legolcsobb sufni garis is 68000, esetleg egy hasznalt garis darab.
-
-
Bocs felre ertettelek, amit te irsz az a funkcio egyes telefonok szofverebe van beleirva pl sony is tudjak,de ezt nincs lehetosegem kiprobalni, mert egyenlore egy symbis nokiat hasznalok. Nalam a bluevpn-t a kenyszer szulte, mivel a nokia csak ibbs ad-hoc wifit tud letrehozni amit a droid nem ismer, igy erre a megoldasra kenyszerultem. Ha maskent nem megy ezt a modszert te is hasznalhatod, a bluetooth nem eszik sokat, beallitani meg a tabon kell az apn nev megadasaval...
-
-
-
válasz
mike1334
üzenetére
Az fhd elonye olvasakor jon ki, nagyitaskor elesebbek maradnak a betuk(nem szorosodik annyira) bar en vakeger vagyok, emiatt a hd kijelzon se latom szorosnek a betuket. De vannak jobb szemuek akik a un.retina felbontas alatt a rosszullet kornyekez
. Bar nem az en szemem a mervado de a hd is eleg a film es egyebb idotoltesre, ha jo minosegu a film akkor hd-ben is szep, ha gyik minosegu akkor fhd-ben is gyik marad. Ha arban nem nagy a kulonbseg akkor fhd, de ha jelentos akkor a te tiszted eldonteni hogy mi a fontosabb... -
-
-
Nalam a documents to go ami egesz jol viszi (1 picit varni kell mig betolti) a kingsoft office grafika nelkul nyitjamcsak meg. Koszi a valaszt , de a pdf-et csak amiatt dobtam fel hogy lemerheto legyen az egyes hw kozti kulombseg, az allo vagy fekvo olvasat egy forum tars kerdezte , neki krtam hogy allitva elmegy de igazabol a 16/10 tableteken fektetve jo olvasni. De azert megegyszer koszi

-
Thx a segitsegert, amugy amiatt krdeztem hogy mennyire gyors, mert nalam samu p5110 , hat nem egy sebesseg bajnok ennek a pdf-nek a megnyitasa.
Sodokan
Az mindegy mikori, mennyi idos a tab egy factory reset jot tehet neki, mert lehet hogy telepitettel olyan appot ami megkavarta a rendszert es a fr ezt helyre teszi, ha ez nem segit akkor ujra flasheles , hatha az uj romban javitva van a fagyasokat okozo hiba.
-
válasz
mike1334
üzenetére
Hat a 16/10 allitva olvasasra szerintem nem tul tokeletes, szamomra tul kicsik a betuk, de akinek jo szeme van annak semmi gondja nem lehet, de azert fektetettben jobb hasznalni.
Doblos
Tegyel ra valamilyen normalis filekezelot, total commander,es filekezelo es azzokkal tudsz majd gyomlalni...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amugy a csere a hdmi hianya, es a nagyobb teljesitmeny miatti esetleges plussz furgeseg miatt lenne. Pl bongeszoben , mert azert egy egy osszetetteb oldal megfogja a samut. Pl origo,extrem digi weboldalak, meg még jonehany.
!! Ja es ne vegyel megegyszer noname tabot... amugy anno a myaudio utan en is a prestigioval szemeztem, de nem birtam magam meggyozni hogy megegyszer noname tabot vegyek. Ennyi lenne a kulonbseg

Dr.NX