Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz fateless #44827 üzenetére
Ejj, el is felejtettem, hogy Te ilyen U55GT-t rendeltél! Megtartod végül?
Írnál róla pár mondatot? Milyen telefonnak?Igazából a 16:10-es a kényelmesebb telefonálás és filmnézés miatt lenne jó, minden másra viszont a 4:3. Minőségre + support szempontjából is a Cube tűnik jobbnak, felé hajlok inkább.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz fateless #44850 üzenetére
Tehát jó összeszerelés, micro sim, kényelmes sebesség, és erős wifi - szuper, csupa jó hír!
Már csak a Lenteen saját márkás Mega 63 phabletjén gondolkodomElmenni sajnos nem tudok Pápára, de köszi a meghívást!
Pedig jó a strand, régen jártunk oda!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz fateless #46499 üzenetére
Az, bizony!
Az összeszerelése, anyagminősége is nagyon frankó, csak az előlap hangszóró mellett jobbra lehet hallani egy kis recsegést, ha összenyomom; de ennyi bőven belefér!
Csak jönne már meg a tok, nem is hordanék magammal mást...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
WestBam
senior tag
válasz fateless #46557 üzenetére
Szia!
Nem csak a pipo, igazából bármely márka amire azt mondjátok, hogy ez jó cucc nekem megfelel, leginkább a procik közti különbséget nem vágom, ezért is kérdeztem rá, hogy esetleg valami oldalt tudtok-e ezek összemérésére.
Ezt a boltot ismerem, ezért rendelnék innen, posta ingyenes mindenre.
Minőségre jó cuccok? És ha már többet is vettél akkor esetleg valami statisztikád van, hogy mennyi hibás volt köztük?⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
senior tag
válasz fateless #46559 üzenetére
Szia!
Próbáltm úgy kérdezni, hogy benne legyen minden, szóval olcsó legyen, 100$ körül, 7" és általános felhasználásra de azért fussanak játékok is rajta. Filmet azt tuti nem fogok nézni 7"-on, fórumozás menjen rajta, weblapokat megnyissa olvasgatáshoz, gyerekeknek fussanak rajta a játékok. Kb. ennyi a kritérium, ramban szerintem elég lesz 1 gb is de prociban ragaszkodnék valami izmosabbhoz, felbontása nem kell retinának lennie, egy olcsó de normálisabb tabot szeretnék onnan.
Köszi a segítséget!⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Murloc
tag
válasz fateless #46584 üzenetére
@fateless & tjb007: Köszi a válaszokat. Hát én személy szerint több okból sem vennék Apple terméket, de jelen esetben nem rólam van szó. Gondoltam, hogy valami komolyabb, az iPad minivel a versenyt felvenni képes Androidos tablettel mondjuk már elégedett lenne, és így megspórolhatnék neki pár tízezer forintot. Ha ennek tükrében van még hozzáfűzni valótok, azt ismételten köszönöm.
-
floratm
senior tag
válasz fateless #46677 üzenetére
Én se vitatom hogy az Lg g pad jobb mint a Pipo m7, csak azon gondolkoztam el hogy megér e nekem 80 at...?
Mig utazás közbe megnézek pár filmet, megirok egy levelet, erre sokallom.
Inkább 40 ért egy nexus,ami szintén teljesen ellátná a feladatot, de az meg csak 768 as fölbontásu... mégis jolenne kicsit magasabb...az meg talán a pipo de mégse 80ba kerül ...Tehát csak hangosan gondolkoztam...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz fateless #47124 üzenetére
Van otthon egy használaton kívűli régi T41, de nem tudom hol (kölcsön is adtam, annyira nem használtam, lehet vissza sem kaptam) - na ez a jólét
Sőt van egy ősöreg Toshiba anyukámnál, de ott a zsanérok el vannak repedve.... (még külön pcmcia wifi kártya van benne, réégiiii nagyon) - hiába működik, azt mondták, azzal ne próbálkozzak, olyat kérnek, amit el is tudnak adni.
Utánanézek a T41-nek, de félek lejár az akció, elvileg dec.31.-ig tervezték...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz fateless #47126 üzenetére
Felhívtam a másik üzletet is kiváncsiságképpen, ott azt mondták, maximum (!) 25k-t adnak a régi laptopért (a tablet.hu nyitóoldalon egyértelműen minimum 25k van írva), vigyem be és akkor megmondják mennyit adnak érte. Ez már kezd elkeserítő lenni, a reklám vagy ők megtévesztő(ek)...
Lehet, hogy másik. BP.-i üzletet is felhívok kiváncsiságból.
Updét: felhívtam, nem volt túl megnyugtató ("működőképes, sértetlen laptop kell, amelyik legalább 25k.-t ér", heeeee? ) csak mikor mérgeskedtem, hogy minimum 25k van írva, akkor mondták, hogy "értelemszerűen" több is lehet...
Háááát.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
PongiBandi
tag
válasz fateless #47482 üzenetére
Nagyon kiváló ötletet adtál, hálásan köszönöm. Nem tablet kell nekem, hanem Phablet (phone calling Tablet PC). Tetszik a belinkelt Pipo T1 is, csak azt nem tudom kihámozni, hogy van-e benne rádió, vagy nincs. Az általad is belinkelt gyári oldal nem mond semmit róla.
Ez az oldal azt mondja nincs benne rádió.
Ez meg azt hogy van: FM Radio Yes, earphone needed
Most akkor van van nincs?
-
darnics
aktív tag
válasz fateless #47878 üzenetére
bocsi elmondanád a folyamatot mert nem tudom letölteni egy ilyen nem magyar oldalrol.rányomok bead valami mirrort hogy azt töltsem le de mikor rányomok akkor persze mindenfélle villogó dolgokat ad be és nem enged semmit letölteni mert mindenféle baromságot ad be segits ok??ez az egy ami kell egyelöre oldjuk már meg.nincs valami magyar egyszerübb oldal??
-
gubisadam
aktív tag
válasz fateless #52270 üzenetére
hello,
köszönöm a tanácsokat, lehet h meg fogom bánni, de jelenleg csak 1re tudok pénzt szánni, és a multimédiás képességek fontosabbak mint a könyebb olvashatóság. Egyénként jelenleg is csak monitor előtt tudok olvasgatni, annál csak kényelmesebb lesz bármilyen kijelző.
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
Mustadjoci
tag
válasz fateless #52835 üzenetére
Köszönöm!
Akkor a zenittel jól jártam, az is kinai, 20 ezer volt egy éve, és erősebb, a lenovomnál. (a képe csúnyább). A kinai tabom lejátsza a fullhd-t. a lenovom nem. ezért váltanék valamire. Próbáltam jópár lejátszóval de szaggat. nem is értemKöszönöm a tanácsot, lebeszéltetek sikeresen
-
félisten
-
SirKero
őstag
válasz fateless #52865 üzenetére
Igen valóban rosszat linkeltem
Őt akartam eredetileg Ettől függetlenül akkor megéri a 25k ár vagy ebben az árkategóriában ( max 30K ) van jobb isMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
csendes
őstag
válasz fateless #53704 üzenetére
4:3-hoz képest a 16:10 képarány ugyanakkora képátlóval kb. 94%, a 16:9 képarány 89% felületet jelent. De ha van egy 16:9 képarányú film, amit a tableten szeretnénk megnézni, akkor a 16:10-es tableten két vékony csík lesz alul és felül (a felület 10%-a), a 4:3 tableten pedig már vastag csíkok (a felület 25%-a). Vagyis filmnézésnél a ténylegesen használt felület a kettőből együtt a 16:9-hez képest ugyanakkora képátlónál a 16:10 esetén kb. 95%, míg a 4:3 esetén kb. 84%. Hacsak nem számoltam el
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
fityere
senior tag
válasz fateless #54177 üzenetére
A tab pro 8.4 erősebb a lg gpad 8.3 -nal. Az hogy nem került előtérbe szerintem betudható annak hogy megjelenéskor jóval drágább volt mint az Lg majd nem sokkal rá jött az S 8.4 ami meg Amoled kijelzővel kapott. .
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
tjb007
nagyúr
válasz fateless #54177 üzenetére
Két oka is van, amiért én nem szoktam megemlíteni.
Az egyik, és talán legfontosabb, hogy hivatalosan Magyarországon soha nem került forgalomba. Itthon csak sufnigéesemkben lehet kapni, azokat meg élből kizárom.
A másik pedig, hogy az eMAG-on, aki szállít Magyarországra is, és ahol elérhető gyári garanciával hol van, hol nincs Tab PRO. Volt olyan, hogy egy időre kikerült a kínálatból, így meg aztán nehéz ajánlani bármit is. Ebből kifolyólag el is szoktam felejteni, hogy van ez a lehetőség.A Tab PRO 8.4 meg nem csak van olyan jó, mint a G pad 8.3, hanem sokkal jobb.
-
taip
senior tag
válasz fateless #54680 üzenetére
Ez is szempont lehet, valószínűleg én Pesten másképp gondolkodom.
Akkor már csak az a kérdés, hogy meddig bírja a cég, hogy a Bukarestbe postázgatást ingyen nyújtja. Csak mert ha ő megszűnik, akkor hogy érvényesíted a garanciát? Csak bízni lehet benne, hogy nem lesz gond.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Rambovits
senior tag
válasz fateless #54768 üzenetére
Most úgy néz ki működésre bírták. Lassú ugyan, de legalább működik
Szerk:
Galaxy tab s 10.5 black friday miatt 30k-val olcsóbb. Így most "csak" 160k... (Aqua-ban 147k)
A végén akcióval kapod meg annyiért, mint máshol[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest