- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrey.
csendes tag
válasz
batyuska100
üzenetére
Köszi a segítséget.
-
andrey.
csendes tag
Sziasztok!
Játékban van crossplay? Pc-sek tudnak mobilosokkal játszani?
-
XharX
aktív tag
Sziasztok!
Bár nem a legnépesebb topik, de azért reménykedve kérdem, esetleg egy-egy meccsre néha össze tudunk innen hozni egy csapatot?
Sajnos az én baráti köröm erre alkalmatlan, random becsatlakozni a meccskre ahogy láttam értelmetlen, a magyar discord szerver közösségből amit eddig láttam az számomra kiábrándító. Persze ha valaki tud onnan jó közösséget, ahova néha lehet csatlakozni ne tartsa magában.
Elsősorban magamban lennék, de néha asszonypajtás is tudna játszani. -
Dictator^
veterán
20-30 FPS-em van a játékban, egy 1080 Ti és egy 9700k-val. Minden más játék tökéletesen megy.
Közben látom, hogy a GPU órajelei visszesik terhelés nélkülire és emiatt vannak a mikrolaggok.
-
dokee78
félisten
Hali.
Hogyan gyilkolhat az impostor gyorsan?Amikor én voltam az és meg öltem valakit vissza számlál és utána ölhetek.
Ma egy tag nagyon rövid időn belül 3-at is ölt. -
qdak
addikt
Egy kérdés, ha Android emulátoron játszok, tudok játszani a PC-s barátokkal ?
-
Chipmunk.
csendes tag
Sziasztok!
Discord sajnos ezt írja a linkre: this invite may be expired or you might not have permission to join. Szívesen játszanék másokkal, de így nehéz lesz. Valaki tud egy működő linket ide másolni? Előre is köszönöm!
Üdv, Gergő -
qdak
addikt
Sziasztok,
Valaki segíthetne, mert 1 percet sem tudok vele játszani
Bármelyik szervert választom 7500+ Ping...
A játék megvan eredetibe! Mivel megvettem, úgy érzem van jogom játszani vele ezért: próbáltam törtel is, de dettó ugyanaz ott is
-
Legalább 1 hete várom, hogy valaki nyisson topikot neki, de egye fene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Android dual SIM okostelefonok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Hardcore café
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mikrotik routerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Akai MPK Mini MIDI controller
- Wacom DTU-1631 - Digitalizáló rajztábla - 15,6" HD - Több db
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest