- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok!
Minix Neo U9-H -t vagy Zidoo Z9S -t vennétek? -
huan
őstag
Rendben, akkor változtatok az eddigi elképzelésemen.
Ha ezek közül választok, akkor mit kapok? Androidot, vagy mást? Ha már az ára sem számítana, akkor az alábbiak közül az S912 lenne javallt?Javasolt, ajánlott típusok:
S905: Minix Neo U1, Wetek Hub, Wetek Play 2, Odroid C2
S905X: Khadas VIM/Pro, Vero 4K (Vero 4K+ jelenleg nem javasolt!)
S912: Minix Neo U9-H, Khadas VIM2 -
huan
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy boxot vásárolni. Elolvastam az összefoglalót, azonban a segítségeteket is szeretném kérni. Nem szeretnék nagyon mókolni vele, ha nem muszály, de nem feltétel a "dobozból csak ki kell venni" tulajdonság. Tehát Youtube-ra, böngészésre és flash-videónézésre szeretnék egy stabil játékost. Ja meg amivel a Nas-omról is tudok filmet nézni.
Jól gondolom, hogy elegendő lenne nekem a “C” kategóriás lejátszók (noname)?
(vagy ha idő közben bővült az A-kategória, megnézném az árakat)
Mi most a bestbuy adott kategóriában? Esetleg akciók? -
huan
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy S905-ös játékost vásárolni, amin LibreELEC-et és Kodit szeretnék használni.
Elolvastam az összefoglalót, de újként belecsöppenve elég töménynek tűnik.
Tudnátok ajánlani Európai boltból olyan játékost, amire egyszerűen tudnám telepíteni ezeket, esetleg úgy is érkezne? A lehető legolcsóbb ilyen megoldás érdekelne, amiben van wifi és lejátszik mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Gamer pc
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro //
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest