Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Akárhányszot kipróbálok egy másik LE-t, pl. Alex félét mindig hiányérzetem lesz, valami nem működik, vagy nem megy a többcsatornás PCM, vagy nem megy Minix esetén a fülhallgatókimenet de a legrosszabb, hogy elég sok tesztanyagnál/formátumnál megakad, szaggat vagy lefagy, így inkább a kszaq féle LE-t (meg majd ami jön) fogom használni, azzal nincs olyan anyagom ami hibásan jelenne meg, nincs semmiféle gond, atomstabil és számomra ez a legfontosabb. tesztelés céljából jó kis szórakozás, de stabil használatre szerintem nem a legjobbak.
Tanix TX3 Mini: továbbra sem érzem jónak, elég sok a mikroszaggatás, fagyás, olyan anyagokkal amivel nem kéne és ugyanazzal az SD-vel csak másik dtb-vel az S905/S905X-en hibátlan. Remélem, hogy a TX3 Minin is lesz használható LE, mert tetszik az egész box. A Youtube még csak 720p-ben sem megy ami a többi boxon 1440p, legalább a 720p-t érné el. Sajnos nem tudom mi az oka de egyelőre nem is keresem, inkább várok, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 ULTRA GAMER PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Optiplex 3080 micro, i3-10105T (4 mag, 8 szál), 8GB RAM, 256GB SSD, Bővíthető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

DoItYourself