Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #27761 üzenetére
KODI vagy SMPC alá bármikor be lehet tenni ezeket az external player-eket, hogy KODI-val böngészed és indítod, de a lejátszást már átveszi mondjuk az MX Player, hát akkor miért volna ez akadály? HTPC-n is alap ez a megoldás a KODI->MPCHC viszonylatában.
(Mondjuk azt a fránya "Press OK if playback has ended" pop-up-ot kivehetnék már belőle, de kötik az ebet a karóhoz "That's how it works..."->mondják, közben meg kb. csak bosszantás a dolog, mert "az nem KODI, hát nesze ott a pop-up"... FTMC-ből ki van gyomlálva, tehát megoldható, kéne is rá egy jó kis mod-dolás valami add-on formában, hogy az eredeti KODI-ból is ki lehessen, nagy keletje lenne...)
-
mexel
veterán
válasz
junkpod #27761 üzenetére
Azt nem, nem is akarom igazán mert mindezek ellenére én nem igazán használom ezeket
Engem csak a pixeles probléma megoldása érdekelt főképpen, később meg az AFR.
Ha esetleg használom majd akkor a gyors filmnézéshez jó nekem az MXplayer, én nem vagyok nagy filmes, inkább hifi őrült. Nincs is jelenleg olyan eszközöm sehol ami 2 csatornánál több hangot szólaltat meg
Ha nézek is filmet akkor gyorsan felmásolom egy 128gigás USB 3-as penre és a hosszabító kábel vége itt van pc-nél ami a lejátszóból jön, átdugom és megnézem amit akarok. Kb 10 éve volt hogy nagyon akartam HTPC-t XBMC-vel de aztán amikor megépült eladtam mert olyan macerás volt még jól beállítani. Azóta csak így nézek ritkán filmet egy WD TV lejátszóval. Arra meg nekem az kell hogy ha leülök a tv elé csak max 2 menüponton lépjek át és menjen valami
Teljesen megértem hogy aki szereti a jó moziélményt az csak jó beállatott LE-vel használja, én inkább egy jó fejhallgatóhoz állítom be a rendszeremet zenéhez , van akit meg az nem érdekel annyira. ( ott én nem értem hogyan lehet gyengébb minőségben zenét hallgatni)
De azért most megtartok egy boxot a WD tv mellé és teszek SD-re eg LE-t és lesz még egy AFR-es android is. Meglátom megszeretem-e.A gyári player egyébként nem sok mindenre jó szerintem és abban sajnos nem fog működni minden filmmel a hang, azt nem tudtam megcsinálni. Viszont az SMPC szép finoman megy szerintem így.
Készül a blog, már majdnem megvan de baromi hosszú lesz mert mindent beleveszek, a root-ot is és igencsak szájbarágósan írom hogy aki nem csinált ilyet az se ijedjen meg, szerintem ők lesznek a fő célcsoport nem az itt lévők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest