- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
senior tag
válasz
-szabi- #25828 üzenetére
De nem ám, a LE legújabb verziójával nálam sem működik az SMB megosztás ezt megtom erősíteni, egy korábbi verziót kellett nekem is felrakni. Egèszen pontosan először tökèletes volt minden az SMB is, aztán kikapcs újraindítás pár óra múlva ès semmit nem talált, se tallózással se ipvel. A jelszavasítást igaz nem próbáltam.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
-szabi- #25828 üzenetére
"Viszont én nem akarom jelszavazni PC-t."
Akkor így jártál, nem éred el a megosztott erőforrásokat. Nem tudom miért olyan kurva nagy dolog egy koszos jelszót beállítani egy adott userhez. Sokadszorra:
Windows 7 -> Start Menü -> Keresés programokban és fájlokban
Windows 10 -> jobb klikkel Start Menü -> Keresés a Windowsbanitt a cmd stringet bepötyögjük,
majd mikor megtalálja [Parancssor], akkor arra jobb klikk, majd "Futtatás Rendszergazdaként" kiválaszt.felveszünk egy új usert a gépre ("dune" nevű felhasználót, "dunejelszo" jelszóval):
net user dune dunejelszo /addEnnyi, ezzel kész is. Azonban ez a felhasználó a bejelentkezési menüben megjelenik, ha ezt nem akarjuk, akkor még mindig parancssorból:
reg add "HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts"
reg add "HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList" /v dune /t reg_dword /d 0Innen kezdve "rejtett" userről van szó, azonban a hálózaton minden megosztott erőforrást elér.
ps. "Megoldásnak mindenhol azt javasolják, hogy legyen jelszó PC-n, és LE-KODI-t használjam SMBv1 beállítással."
Szerintem ez nem pálya, mert az SMB1-et a Windows 10 nyár vége óta nem támogatja. SMB2 a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Gamer Pc!!! RYZEN 7 5800X, RX6700XT, 32 DDR4 3600MHZ, 512Gb SSD 1TBHDD
- GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest