- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Hát igen...:) De jó kis progi volt az!!!
Azóta se fogott meg úgy egy fantasy strat sem. A HoMM-okért sosem rajongtam különösebben (olyan ''kötelező jelleggel'' játszottam végig a 3-at meg a 4-et). A Disciples 2 viszont bejött (persze nem egy MoM...:)
Apropó: közkérdés: a Disciples 1 nincs meg valakinek?!?
Ui.: azért még volt egypár körökre osztott strat, ami tetszett, az idők kezdete óta: Centurio (az első ilyen progim, korát megelőzve hibrid megoldást alkalmazott: körökre osztott játékmenet real-time csatával), Civilization, Colonization, Panzer és Fantasy General, Incubation, Fallout Tactics, Lords of Magic. Egy pár biztosan kimaradt...:O -
Egon
nagyúr
Na ja...:)
Eszembe jutott még valami, amiért nem komáltam a ezeket az egységeket (shaman, priest, mage, warlock): csak 4-et lehetett lőni velük...:( Ezzel szemben ugye az íjász típusú egységek 8-at lőttek (kivéve a parittyást meg a gyíkemberek íjászát, azok csak 6-ot). Mondjuk a nyílvessző ellen viszonylag könnyű volt védekezni varázslattal (guardian wind, láthatatlanság stb.), viszont pl. megsüthetted a warlockjaidat, ha az ellen paladinnal (vagy neadjisten sky drake-kel) jött...:P -
Egon
nagyúr
Azok túl sokba kerültek (a Myrran ugye 3 tulajdonság-pont + az egységek is k. drágák...). Amit én bírtam: elfek (a longbowmen naggggyon erős, olcsó és hamar elérhető!!! + elf knight), nomádok (sok jó egység: pikemen, priest, és a kedvenceim: horsebowmen, ranger + a kereskedelmi bónusz miatt dőlt az arany), esetleg ember (egyetlen érv: paladin...:D), illetve félszerzet (dettó: parittyás...:D).
A megidézett hősökkel az volt a gond, hogy full tapponttal már túl erősek voltak (megidézett lények nélkül is). A kedvenceim a távolsági fegyvert használók voltak (az 1.2-es verzió Summon Champion varázslatával lehetett megidézni őket: Warrax, Alorra, stb.). -
Nimrod
addikt
Egyik MOO-ban sem jó az autocsata (sőt, alig van jó game amiben jó lenne), de néha tűrhetű és egyszerűbb :)
A Lords of Realm 2 autocsatáira nem is merek gondolni, AI tökéletes hiánya :) Melyik játékban a legjobb szerintetek az AI?
Szerintem Ground Control, Starcraft (Brood War), Total Annihilation. -
Nimrod
addikt
Én a Mrrsshan (vagy milyen) faj vezetőjét szerettem :) Kifejlesztettem a legütőbb mágiáját oszt pápá :) Utáltam amikor jön a gép, békével (mint a Támad a Mars-ban :) , galamb nincs :) ő meg egyszercsak fogja magát és megtámad, csak úgy. Békét nem enged kötni (szövetséget egyszer sem sikerült), de néha ő felajánlja a békét minden ok nélkül. Akkor lepődtem meg, amikor megkezdtem a nyerő mágiát :) amihez idő kell, gondoltam, a gépnek támadni kell, különben auf. Fokozat legkeményebb, ő meg csak áll bambán. Pozitívum volt amikor az egyik közölte, hogy enyje-benyje hagyd abba mert dádá lesz, oszt ennyi is volt. :)
Ami meglepett már a legelején, hogy megláttam a klackon fajt. Tök átvették a motort meg szinte mindent a MOO 1-ből (tegyük hozzá, a kettő is csak grafikában fejlődött az egyhez képest, a három meg úgy tűnik teljesen más már szerencsére, bár nem játszottam vele).
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest