- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehi85
tag
Hali
Szeretném lecserélni a videokarim, és elsőre a Radeon R7 370 4GB tetszett meg. Olvasgattam a tesztjét, meg a kommenteket, és annak ellenére, hogy egy HD7450es 1gb-os karit cserélnék le, kicsit visszatart amit írtak róla (valójában egy felújított, több éves kártya).
Tovább keresgélve egy GeForce GTX 950 WF is jó lenne, annak ellenére, hogy "csak 128 bites, mert azt írták, hogy nincs ez miatt hátrányban a 256os kártyákkal szemben. Ez menyire valós?
A lényeg, amiért ide írtam, hogy AMD-s procim van, és régebben úgy tudom, nem volt jó páros az nVidia-s videokarikkal. Lenne bármilyen hátrányom az AMD-s proci, és az nVidiás vidkari párosból?
Ha esetleg árban tudtok jobb választást játékra, örömmel utána néznék a dolognak.
Egyelőre egy AMD FX6300 mellé lenne a kari.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest