Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Akkor megint befejeztük a vitát, mert szerintem meg nem irreleváns
Csomó példát láttam már arra, hogy kiváló szakmai YouTube csatonák nézettsége relatíve alacsony. Annyira próbálod a világot leegyszerűsíteni 1-2 változóra, hogy az félelmetes. Mintha nem lenne tapasztalatod az élettel kapcsolatban. A világban történő dolgokat 1000 féle dolog befolyásolja, nagyon sokszor a szerencse.#50930 Busterftw:
Reménykedtem, de sajnos nem vagy hajlandó változni
Ezer ember megy veled szemben, itt a PH-n is, de te folyamatosan hajtod a magadét és nem veszed észre magad, hogy már rég elvesztetted a vitát. További vidám életet!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Padavan firmware
- Tőzsde és gazdaság
- Crimson Desert
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Hibás 3 db videokártya GTX 1060 / GTX 630
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- PC /i5-3470/8GB/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csomó példát láttam már arra, hogy kiváló szakmai YouTube csatonák nézettsége relatíve alacsony. Annyira próbálod a világot leegyszerűsíteni 1-2 változóra, hogy az félelmetes. Mintha nem lenne tapasztalatod az élettel kapcsolatban. A világban történő dolgokat 1000 féle dolog befolyásolja, nagyon sokszor a szerencse.
Ezer ember megy veled szemben, itt a PH-n is, de te folyamatosan hajtod a magadét és nem veszed észre magad, hogy már rég elvesztetted a vitát. További vidám életet!