Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Gainka #49570 üzenetére

A Playstation kijött 2020 ban majd rá 3 évre apro hogy ne legyen annyira tragikus a teljesítménye.
    Aki nem upgradelt Pro-ra az kompromisszumot kötött hogy neki 8 évig elegendő lesz az a grafikai szint és teljesítmény.ami egy 8 éves GPU szintje kb.AKi upgradelt az elköltött egyszer 200 K- tmajd 330 K-t ( összesen 530 K) mondjuk ha eladta a régi gépét( 130 K) ez 5 év alatt 400 ezer forint kiadás.
    aki pedig nem upgradelt:
    Kompomisszumot pedig PC-n is köthetsz. Az RTx 2070 2018 ban jött ki azóta is képes egy Playstation vagy a fölötti grafikára.Az RX 6700 neveséges árakon futott ki annoa 4060 kb 105 ezer foritn volt a lányom gépébe a mellette lévő hazsnált PC az I7-8700 kb 70 ezer foritot ér most. Sokan játszanak manapság is ezzel a szintű grafikával, ( RTx 3060 is kb azt hozza és a 4060 is az RX 6700 is)
    Pc-n nem csak High end grafika létezik.
    Lásd DF teszt [PS5 vs RTX 3060/4060/2070 Super - Mainstream GPU vs Console Benchmarks]
    ha meg kicsit többre vágyasz akkor sincs gond. Jelenleg az van hogy a PS5 pro árán vagy kb + 15% kapsz egy annál jobb új gamer PC-t. És ezzel nem a Playstation-t huzom le hanem a tévhitek elkerülése miatt írom, hogy szerintem egyáltalán nem igaz a Ps5 Pro-val szemben hogy a PC játék drágább. A többit meg leírták felettem, hogy hobbi. Akinek a villanyszámla okoz problémát annak a PS5 is luxus.

• DudeHUN

senior tag

válasz Gainka #49570 üzenetére

Amúgy tökre nem. Mert ott is csak lap+CPU+RAM kombó lett vásárolva. Többi régi konfigból jött át. Meg egy PS4 Pro is beesett a kosárba btw. Amúgy tök mindegy. Ez 2017 májusa. Nem ez a légyeg.
    Fejhallgatót is beleszámoljuk? Új ventit, vagy RGB stripet? Kontrollereket? Számlák kellenek mikor mennyit és inflációval korrigáljuk vagy elég a hülyeségből, hogy ki min és hogyan szeret videojátékozni? Jó tudom "nEm éRi MeG!!44!"
    Szándékosan a játékos kiadásról volt szó. Nem véletlenül.
    Pont nem az a mondandóm lényege, amit megragadtok páran. Gondoltam egyszerűen szemléltetem, hogy jelezzem mennyire nevetséges egy hobbi esetében megérésről beszélgetni és milyen "olcsón" is ki lehet jönni. A te igényeiddel, a te prioritásaiddal. Oké. De lehet felesleges tovább ragoznom, mert akinek eddig nem ment át most sem fog.
    Ha valakit mondjuk egy Ryzen 3D és egy RTX 5080 kombó tesz boldoggá és megengedheti magának, akkor kit érdekel papíron mennyire jó vétel?! Vagy premierkor venni a játékot és nem 3 hónappal később leárazva? Tudja. Oké. De nem érdekli. Ezt akarja és most. Neki ez a jó.

Új hozzászólás Aktív témák