Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
RDNA3 = Bulldozer / Ryzen
Nyilván én se tudom. De azért nem példa nélküli. Egyrészt ott a MI200. Másrészt az M1 ultra.
Én mindig azt gondoltam, hogy a multichip gpu majd valami olyasmi lesz, hogy lesz egy központi rész, ami az egész képet látja és a képernyőt osztja a chipketekre de úgy, hogy az illesztéseket saját maga kezeli.
Ehhez képest úgy tűnik, hogy a kérdés megoldása nem egy brutál frontenden múlt, hanem csak annyi, hogy hogy illesszünk össze két külön gyártott lapkát, hogy a lapkák közötti sávszélesség ne csökkenjen ahhoz képest, mintha belső buszt használna.Ezzel együtt lehetnek majd olyan játékok.vagy jelenetek, ahol a lapkák közötti kommunikációs szükséglet kielégítésére a kapcsolat kevés lesz.'
De ha az nvidia ezúttal is 20%-kal vezetne, akkor szerintem nem kínlódna azokkal a TDP értékekkel. Tudod, hogy a túlhúzott példányoknál mindig az utolsó 5-10% kerül 100-200W-ba. Szóval szerintem akkor beérné azonos fogyasztás.mellett 10-15% tempóelőnnyel is.
Chipket vs monolit
Még a 28nm előtt az AMD/ati mindig azzal domborított, hogy fél-egy generációval fejlettebb gyártástechnológiát használtak. Aztán mire mentek vele? Szerintem ez olyan, hogy ki miben mélyül el. Ha jó az architektúrád, megengedheted magadnak, hogy régebbi gyártástechnológiát használj, ha így is piacvezető vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- HBO Max
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest