- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom hogy írtad hogy a politikusokat nem igazán érdekli az üzleti része, egyetértek a meglátásoddal, én is így gondolom, hogy most a saját politikai megítélését és erejét próbálja erősíteni és az általános közvélemények meg pont úgy tűnik, hogy kiáll az angol értékek mellett, pedig közben a mérleg másik nyelvében ott van amit Dylan Patel írt.
Ma este elolvastam egy csomó cikket tőle és bejegyzést, egy zseni a fickó, nem véletlenül tartják a véleményét fontosnak ilyen ügyekben.
Ugye ő írja,Ha a Softbank nem tudja eladni Nvidiának akkor elbocsájt egy csomó alkalmazottat ,leépíti a céget, akár székhelyet is joga van most már módosítani de áthelyezni ha jól értelmezem mindenképpen és részvényre kerül egy gyenge ARM. Nvidia feltételekhez köthető, csomó pénz és fejlesztés kisajtolható belőle, székhely maradhat alkalmazotti állomány bővülne és olyan költségvetést és lehetőséget kapnának, mint még soha.
Kérdés ez milyen fényt vet Borisra, ha ezt elutasítják és az első forgatókönyv jön létre, ami egyre valószínűbb...bár ha jól tudom így járt már sok neves autóimárka is, az a pár evickél még amiket sikerült eladnia Fordnak, BMW nek stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest