- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz
huskydog17 #39442 üzenetére
Mitől lenne hulladék? Én össze szoktam vetni a saját eredményeimet azokban a játékokban, amik nekem is megvannak és eddig még mindig ugyanazt kaptam, amit ők. Persze néha kicsit fura dolgok jönnek ki náluk, de ez mindenhol előfordul. Még a ph-n is.
Én TPU, Techspot, Guru3D, HardwareCanucks, AnandTech és Gamegpu kivételével senkinek nem hiszek már, túl sok teljesen kamu mérést láttam már máshol.
-
pengwin
addikt
válasz
huskydog17 #39442 üzenetére
Az a GPU Load grafikon nem lehet helyes a Vulkan API-nál.
Nem gondolhatják komolyan, hogy a Vulkan 20-30% közötti GPU Loaddal hozza a DX11 teljesítményének 95%-át. Ott nem jelzi helyesen a program a GPU terhelést.
To be honest, the game, especially on the NVIDIA GeForce RTX2080Ti, was almost unplayable due to these stutters.
Hát igen, vicces az RX580 teljesítménye alá jócskán beeső minimum FPS. Mondjuk azt költői túlzásnak érzem, hogy egy játék 51 FPS-re droppolva játszhatatlan legyen. Főleg bármilyen *sync kijelzőn.
De mégis mit tud ez a játék, hogy egy sok százezres 2080Ti csak ekkora sebességgel tudja futtatni FHD-n?Nem tűnik olyan forradalminak sem látvány, sem játékmenet, sem AI szempontjából, ennél jóval többre kéne futnia a 2080Ti teljesítményének.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest