- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
-FreaK- #32362 üzenetére
Nekem az előző vega56-om 138k volt, most utalták vissza az árát, gari miatt. A legtöbb user akár itt a fórumban tudtommal akkoriban ennyiért szerezte be ocuk-ról meg scan.co.uk-ről.
Vega 64-re volt biosolva, uv-vel, kb 100mhz-el futott gyengébbet mint a mostani nálam lévő vizes verzió. Annyiért kifejezetten best buy volt, nem pedig jó alternatÍva, ha valaki FS kijelzőt párositott mellé.
-
válasz
-FreaK- #32362 üzenetére
Azt sem tagadtam, hogy többet fogyaszt, illetve írtam is vagy itt már korábban, vagy a Vega topicban, hogy erősen el vannak szállva most az árak.
De az elején aki megvette az még viszonylag egész tűrhető áron jutott hozzá.
Az, hogy miért magasak az árak, sok dologra vezethető vissza, ludas ebben az AMD, a bányászat, a kis Jézus, a csillagok állása, a goa'uldok de talán még a szíriusziak is
Jós nem vagyok természetesen, de azért már most látni mozgolódást custom fronton, és több nagykerem is megerősítette, hogy január közepe-vége körül érkezik értékelhető készlet is.
Jelenleg a kereslet és a kínálat törvénye uralkodik, de ott vannak a 8.gen Intel procik is, azokból is alig van, ha van szintén drágák.
És mondom, én is szemezgettem a 1080 Ti-vel, sokáig úgy volt, hogy érkezik egyik nagykerbe KFA2 (aka Galaxy) ~190 nettóért és úgy voltam ha nincs Vega akkor feladom a freesyncet marad a szimpla 144Hz és megveszem, de végül nem érkezett belőle, helyette a semmiből feltűnt 2db ROG Vega64 így az egyiket meghagytam.
Kíváncsi leszek rá, hogy vajon február-március környékén milyen árak lesznek, mérséklődnek e az árak, vagy ugyanilyen drága és/vagy még mindig beszerezhetetlen lesz az AMD kártyája.Amúgy kíváncsi leszek rá, hogy végül jön e a Volta/Ampere végül a tervezett időpontra, vagy elcsúsztatják esetleg (lehet hallani efféle pletykákat) mert semmi sem indokolja a kihozatalát, mivel csinálhatja azt NV mint az Intel, hogy konkurencia hiányában épp csak csepegtetnek valamit, felesleges új kártyát kiadni ha még egy 1-1.5 éves családot sem előzte meg a piros oldal, max csak tartotta úgy-ahogy a lépést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest