Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Akkor meg értelmetlen volt a csere, számomra a csere ott kezdődik hogy legyen gyorsabb a gép, ez miatt cseréltem az SSD, Monitort, Processzort, Memóriákat, mindent.
A 1080 azért adtam el mert kevés volt számomra.
A 1080Ti se mondanám törhetetlen haderőnek, ha jön a Volta egyből vevő leszek rá ha ennél többet tud.
Én nem így gondolkodom hogy nekem ez elég... meg az elég... de hogy is. Nincs elég gyors számítógép a piacon.A GTX1080 könnyedén hűthető volt azért, és közel 100W eszik többet a piros a tesztekben, ez miatt sem említeném a kártyáddal egy lapon.
A Tied többet fogyaszt mint az én 1080Ti ami mellett, megszólalni nem tud még az AMD teljesítményben, ez a bajom az egésszel. Az ár annyira nem lényeg.
Én megvettem volna az AMD is 300 ezeré, ahogy ezt, ha a 1080Ti re ráver 20% ot. Max, cseréltem volna monitort.Nekem a kettő üti egymást, amit ABU szokott mondani, hogy a kártya nagyon korszerű, nagyon jó nagyon szép, akkor miért fogyaszt ennyit? Tudomásom szerint ahogy fejlődik az ipar annál jobb teljesítmény fogyasztás mutatóval kell rendelkeznie egy hardvernek.
Ez a zöldeknél igaz is.Utoljára a 980Ti evett 340W TDP, lásd most a 1080Ti jár 320-nál dupla olyan sebességgel.
Úgy hogy én személy szerint jobb alternatívát látok az nvidiában mint az AMD kártyában, mai napig, 1080 vennék mint VEGA64-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest