Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Hát, szvsz az energiatakarékos 290X-szedtől azért mindenhol gyorsabb lenne az RX 480, hiába a 2816 SPU. Éppen valamelyik nap néztem a 3DMark (?) eredményeid, és kicsivel előtted vagyok az RX 470-el.
A Te 290X-ed úgy kell elképzelni, mint egy örjöngő vérfarkas aki láncokkal van kikötve.
Ha elengednéd akkor kb egálban lenne az RX 480-al, viszont a fogyasztása is elszállna. -
keIdor
titán
Azért lesz már olyan, amit a GCN2 sem fog tudni: [link]
Tény, hogy sokkal szebben öregedett a GCN1 és GCN2, mint a Fermi vagy a Kepler, de azért előbbi kettő is öregszik és kezdenek kifogyni a supportból. Szóval előbb útóbb neked is váltani "kell".Zsébernardo: A Vega-t szerintem előbb keresztelik el Fury-nak ismét, mintsem RX590-nek. Hogy alatta lesz-e frissítés azt nem tudom. Szerintem a Polaris-okat még korai lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ha elengednéd akkor kb egálban lenne az RX 480-al, viszont a fogyasztása is elszállna.