Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

zack
nagyúr
válasz

Erdei88

üzenetére
						Ki mondta, hogy jobb volt? Hol olvastál erről, hogy én ilyet írtam?
 Annyit írtam, "bár az első szállítmányok egyikéből volt". Ebbe te mindjárt bele is képzeled, hogy az első szállítmányok hibamentesek voltak.
De egyébként nem értem a hsz-t, korábban írták, cicergett az enyém is, csak nem zavaróan.
Az első szállítmányoknál általában (
 ) kínosan ügyelnek a minőségre, pontosan azért, hogy a nép ráharapjon, és mindenki csupa jót írjon róla, így ha a későbbiekben lesz 1-2 hibás széria, az már nem kap akkora hírverést. Az, hogy a 970 esetében ez nem sikerült, óriási baki, mert mindenki a coil whine problémán csámcsog, nem azon, mennyire jól mennek és húzhatóak, és persze hűvösek. Jogosan? Valahol igen, mert ilyen esetekben a pozitívumok mindig háttérbe szorulnak. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Túraautó topik
 - Battlefield 6
 - Project Motor Racing-Straight4 Studios
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - PlayStation 5
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Fujifilm X
 - Suzuki topik
 - További aktív témák...

- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Annyit írtam, "bár az első szállítmányok egyikéből volt". Ebbe te mindjárt bele is képzeled, hogy az első szállítmányok hibamentesek voltak.