- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venyera7
senior tag
válasz
#02119936 #21953 üzenetére
Ez sok tènyezőtől függ, az èn 1080 FTW kártyám is ment 80 fok fölè. Aztán kiderült mièrt, elfelejtettem levenni a tetőt. Egyèbkét ez a kártya sem hideg, átlag 75fokos. Gond 90fok felett van, addig üzemi hőmérséklet. Könnyen lehet, hogy valami üvegkalitkàban teszteltèk.
-
törölt tag
válasz
#02119936 #21953 üzenetére
Ilyen hőkép mérést Asus Strix RX470 kártyánál is néztem. Egyik tesztben 60-70fok felett nem mértek többet, másik oldal tesztjében meg 80-90fokot mértek. Nekem szintén MSI RX470-em van, de ez 4GB-os. Normális hőfokokat mértem terhelés közben és a zajszint is rendben volt. Ez gyári értéken van, de Tweak programokkal a helyzet majd tovább javulhat. Az MSI TwinFrozr VI hűtése az egyik legjobb és nekem valamivel hüvösebb is a kártyám mint az Asus Strix R9 380-am volt. Backplate nem minden körülmények között javit a hűtésen. Nem jó kivitelezésben még ronthat is a hőleadáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilhasználat külföldön
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest