Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz velizare #14338 üzenetére
Csak én érzem ugy hogy ez az Autoipar hatalmas kockázat
Nem mindegy hogy Stack Overflow van a PC-n és unottan elblattyogsz a Restart gombig vagy egy önmagát vezető autón lesz ugyanez 140-nél.
Értem én hogy nagyobb a haszon de ha jon egy kártéritési per a Gatyáját ráfizeti
Itt az jár jol aki a szukolo PC piacon is talál valami kapaszkodot[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
LOL. Éves szinte 12%-ot nőtt a bevételük, szerintem ez minden csak nem stagnálás - ha az, akkor az AMD eredményére mit mondasz? Brutálisan sz*r, drámai, csődközeli? Kb. ezek a jelzők jutnak eszembe...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
veterán
"az üzemi bevételük viszont 2%al csökkent, az adózás utáni eredmény szintén csökkent pár (3) százalékkal. de ekkora számoknál pár százalék ide vagy oda könyveléstechnikai kérdés"
Érdemes megnézni a non-GAAP adatokat is, mert abban kevesebb a könyvelési trükközés, ott az éves profit egyből pl. -3% helyett +16%:
GAAP versus Non-GAAP: Which is Closer to Reality?
"Some of the key differences between GAAP and non-GAAP accounting include items like expensing of options and stock grants made to employees, and the amortization of intangible assets acquired through acquisition, which are included in GAAP financials but removed from non-GAAP financials. In general, these are non-cash activities, so investors often favor looking at the non-GAAP measures, on the argument that they provide a more accurate picture of the underlying profitability of the business."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest