Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz Laja333 #10931 üzenetére
Azért 30-35K-val drágább. 190K-t akkor sem adnék ki egy VGA-ra, hogyha 7 lepedőt keresnék havonta. Egyszerűen sok. Amúgy a 980 szerintem még mindig túl van árazva, ahhoz képest, hogy egy 970 G1 meghúzva hoz egy ref 980-at.
Nem is lenne rossz, ha megroggyanna kicsit VR és DX12 alatt, és akkor 120K körül már jó vétel egy 980 Úgy beálltak az árak, mint az eke...
(#10933) -Solt-: Ja értem, akkor lehet a 390-et venném a helyedben. Azért azzal kilehet húzni simán az új AMD/Pascalig. Ja és igen, a Fury-k szerintem majd nagyon zuhanhatnak akkor tekintve a 4 GB memóra... ha kijönnek a HBM2-es cuccok...
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz Laja333 #10931 üzenetére
Pedig benne van: [link] Ez alapján alapból van itt 16% különbség, de ugye ez a ref 980. Erre rájön még kb 8% amivel a G1 alapból gyorsabb, plusz átlagban azokban benne van 10% tuning.
Ehhez képest az én 290X-m 5% tuningot bírt, ráadásul sok DX9-s játékkal játszom, amikben jobbak az NV kártyák, csak ezek már a tesztekben nem szerepelnek. Szóval az a 30% benne van a pakliban.
(#10934) Ren Hoek: A 390 ellen az szól, hogy a 105K körül árban, ami reális érte, két kártya van. A Gigának gyenge a hűtése, később nem tudnám eladni, a Sapphire pedig csak 2 év garanciát ad, ami jelen helyzetben mondjuk nem gáz, mert 1 évnél tovább úgysem lenne meg, mert az OR-hez tuti kevés lesz...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hiányzik a gamer érzés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest