- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#85552128 #14057 üzenetére
Nahát az ufós kommentem hogy kipörgött
"Ismét +1 érv a 980 Ti-nek" Hát már nem azért de az ARK 6.3 Gigát használ, akkor a 980Ti pont annyira kezd el memóriát törölni mint a Fury a Lara alatt. Akkor már gyorsabbak kellene hogy legyenek a 8 gigás kártyák.
Úgy értem a 390X-nek nagyon meg kellene vernie a 980 at , de nagyon nem veri meg memória törölgetés esetén se.
Nem a memóriatörölgetésekkel van a baj hanem azzal hogy ezt hogy csinálják.
Ma inkább arról szól a dolog hogy nem tesznek bele fejlesztést, iszonyat pocsék szoftvereket majd a next gen kihozza 60 FPS re, miközben meg lassan megszűnik a PC piac mert már olyan árak vannak mintha a holdon bányásznák a videokártyákat. -
törölt tag
Tyuhajj emberek játszom az XCOM2-veell !
Bench: Core i7-970, 12 GiB DDR3, MSI Geforce GTX 970
MAX 30FPS
HIGH 59FPS
Medium 75 FPS
Nálam akadás nincs ! (Fury) A víz szép, a fű meg a fa elég béna, legalábbis a tutorial parkban
Van Dirty Lens beállítás is a Setupba.
Na kezit csókolom megyek UFÓt irtani, mert az igazság odaát van ! -
törölt tag
Február 18-tól 22-ig Béta teszt van a Black Desert-ben , menjetek tesztelni.IDE
-
törölt tag
válasz
Crytek #14003 üzenetére
Nem olyan rossz a UE4 ?
Akkor biztos nem az ARKos 20-30 fps ekre gondolsz maxon több százezer forintos kártyákon.
Még ha fog is emelkedni 20% ot direct x 12n ahogy igérik akkor se éri el a 60 at.
És ez full hd nem 4k , ez az ami jónak számít? Szépnek szép azt nem mondom, de még a városi kocka és vonal környezetet se hozza 60 al. -
törölt tag
Caffeine steam
Vásárlói értékelés : Többnyire negatív (25 értékelés alapján)
Úgy érzem nem ez fogja eldönteni a 'nagy harcot'
Nekem ez amúgy teljesen olyan mintha ilyen directx 12 SDK példaprogramok lennének, szét van minden effektezve
Lehet úgy voltak áhh van 12 példaprogram az 12 szoba áh más játék se szokott sokkal több lenni mostanában adjuk kíí -
törölt tag
És azt lehet tudni hogy ebből mennyi az ami csak Direct X 12 vel fog kijönni ?
Tehát nem úgy hogy kijön 11 el és majd ha stabil akkor lesz 12 is ? -
törölt tag
Udvozoljuk a Zoldeket is a VR világában
Thank you for watching -
törölt tag
Ha Larához lesz Crimson Driver szoljatok már
Errol tudtok valamit
cikk cime Minden, amit a PC-s Rise of the Tomb Raiderről tudni kellA játék könyvtárában már található egy Nvidia-féle DX12-es DLL fájl, de nem lehet aktiválni.
-
törölt tag
válasz
#85552128 #13908 üzenetére
Ezt gondolom nem az Intel oldaláról linkelted
Mennyire örülhetnek ezeknek az eredményeknek.
Ha valóban a memóriatörlések okozzák a droppokat akkor nagyon érdekes lenne megnézni Lara alatt egy 960 2GB VS 960 4GB tesztet is.
Arra kíváncsi lennék lehet e már tudni hogy a 2.0 GCNből kiveszik e ezt a kritikus ideig tartó memóriatörléses részt. -
törölt tag
Én a következőképpen látom a Lara esetet és a játékok jövőjét.
Nvidia piacvezető, szinte minden új AAA-s játékba benne van a keze
Úgy alakítja a piacot hogy a legnagyobb kártyáin minden effektet bekapcsolva fusson a játék.
Az egy dolog hogy ha két effektet kikapcsolsz máris nem kell hozzá 300 ezres kártya csak 100 de hiányérzeted lesz mert mindenki FULL beállításokkal akar tesztelni!
Sok millió dollárért tele tetetik a játékokat tesszellálással és külön "980 ti optimalizálást" kapnak.
Direct x 12 meg majd akkor jön amikor mi akarjuk.
A több ROP egység miatt egyértelmű az eredmény igaz hogy az AMD kártyákba majdnem dupla shaderszám van de a lényeg hogy ezt ne hagyd érvényesülni.
Öreg Indiai varázsló mióta az AMD osztályát vezeti sokat tett a régi 2-3 hónapos driver frissítések lementek 1-2 hétre, d ott még mindig nem tart hogy 0 napi driver frissítések legyenek.
Nvidia vagyok mit tegyek hogy ezt kihasználjam ? Gyorsan kell leteszteltetni a játékokat.
Sokmilió dolláros optimalizáción üt az első napon a másik bug halmaza mellett és ezeket a teszteket megőriztessük a nettel.
És hogy mi fog változni az új generációval ? Az égvilágon semmi.
Azt a dupla teljesítményt felszívja a 4 K. Ugyanúgy a full nvidia kártyákon fog menni a játék 60 FPS el.
És majd alig várjátok az új VGA nemzedéket
Szép új világ ! -
törölt tag
Kicsit nekem olyanok vagytok mint aki az ELSŐ napon akar a Star Wars filmre jegyet szerezni.
Mindegy hogy az első sor széle de neki akkor is látni kell !!!
Rom driverekkel , fura hibákkal, még akkor is ha 2 hétre rá 5-10% ot fog javulni az FPS.
De azért az érdekes számomra továbbra is hogy nagy mozifilmeknél van elővetítés egy szűk körnek ahol tesztelik a véleményeket és pl a Legenda vagyok-nak a végét is megváltoztatták.
Ezt miért nem lehet egy ekkora játéknál , kiválagatnak 100 embert különböző környezetben és megjelenés előtt telepítik és a drivereseknek lenne egy hete korrigálni...KIADÁSRA
Fura ez nekem... -
törölt tag
Kijött a Fury Nitro kártyája a referencia 1000 Mhrz hez képest:
To our surprise the card ran a solid 1179Mhz Core and 1260Mhz (630Mhz) Memory.
Ez már elég Overlocker dreams ??? -
törölt tag
Osztottképernyős móddal bővül az Xbox One-os ARK: Survival Evolved
"
A kérdés már csak az, hogy ez milyen hatással lesz a játék egyébként sem kiemelkedő teljesítményére. Ahogy a Digital Foundty rámutatott, az ARK: Survival Evolved nem fut éppen jól Xbox One-on: a 30fps-t sem tudja tartani, és egészen sokszor esik le 15fps környéki mélységekbe. Az osztottképernyős mód pedig jellemzően negatívan befolyásolja egy játék teljesítményét"
15 fpsMennyitől számít képregénynek ?
-
törölt tag
Ez a mondatod annyira zseniális hogy rá kellene nyomtati az Oculusra
"Jobb a ronda, mint a hányás"
De ha ennyire fontos az FPSt akkor azt hogy oldják meg hogy 90 alá ne essen le?
Mert akkor az kellene hogy azt fixre beállítod és ismerve a kártya adatait pl 970 és akkor magától beállítja a kártyához a grafikát, szóval hogy érted ne engedje be 90 alá semmiképpen. -
törölt tag
Be szabad ezt ide vágni ? Nekem ez nagyon tetszett jól összefoglalták
beszélgetés az OCULUSról
"75 FPS a belépő hogy ne legyél tőle rosszul..." -
törölt tag
És azt sem tudjuk hogy az öreg rókák hogy fognak rókázni a minimum 75 FSP-n.
Mert elő van írva a 90 de lejjebb lehet venni.
Meg kérdés mitől lett hirtelen 600 dollárosan Exclusive mert a FOV ban elmarad más kijelzőktől és nincs benne szemkövés sem, mindenesetre felbontásra nem exclusive csak az árában, köszönjük kedves fészbúk men.
A Scrap mechanic is VR es lesz láttam az inijében a VR=0 beállítást. -
törölt tag
Ezen jót nevettem...
Nem kapjatja meg a Geforce gtx VR ready matricát az a gép amelyikben van AMD kártya.
És a jó fejség hol marad mi ez a rasszizmus ? -
törölt tag
válasz
füles_ #13526 üzenetére
Ez egy picit olyan mint a Foci VB hogyha két számodra érdektelen csapat meccsét nézed mindig az esélytelenebbnek drukkolsz és ha nyer akkor hatalmas ovácio van
És a nagyobb csapat elkezdi magyarázni hogy azért mert nedves volt a torolkozo meg tegnap tésztát ettek és hasonlok
Pedig nem
a valoság egy nagyon sokrétu dolog egyik tesztben ez a gyorsabb a másikban az és sok mindentol fugg
De ilyenkor nem szabad a másikra haragudni az is a valoság része
És mi lesz itt ha végre bejon a Direct x 12 hajjajjj -
törölt tag
Nézd hogy megugrottak a részvények a cikkre
-
törölt tag
Ha jol tudom ez is Unreal 4 mégis milyen szépen fut
Dying Light: The Following
Az a helyzet ha kijonnek a Polaris és társai akkor már mindent ki fognak tolni rendes sebességgel
És PONT az optimalizálatlanság miatt tudnak majd az uj kártyákra átszoktatni mert szépnek meg szép -
törölt tag
Dragons Dogma holnap jelenik meg figyeljetek rá mert állítólag elég szépen fut.
(4K Support) -
törölt tag
válasz
Atti777 #13338 üzenetére
A játékkiállításokon már úgy szerepeltek játékok hogy Xbox One és win 10 exculusiv.
Ha a win 10 bevételeit zsebre teszi nem várható el hogy valamit kézzelfoghatót nyújtson érte?
(mert rengeteg hardvernek megszűnt a driver támogatottsága)
Mit nyújt a win 10 amit a win 7 nem és hevesebben kezd tőle dobogni a szíved hogy ez igen ? Az Edge ?
Olyan mintha vettél volna egy újféle konzolt és 3 hónapja nem lenne rá játék. -
törölt tag
Az egész ott csesződött el amikor a Windows kiszedte a Meshloadert a Dirextx 8 ból.
Addig én is tudtam Directx-et programozni. Onnantól kezdve hogy nem tudsz betölteni egy 3D objektumot gerincre vágta a kis garázsfejlesztőcsapatokat akiket konkurenciának érzett.
Szépen beterelte ezekbe a motrokba Unity meg az Unreal.
A CryEngine 4 emberes garázscégnek megfizethetetlen.
Az van hogy vannak az AAA-s játékok és utána 3 mérföldig semmi nincs BBB kategoria.
Utána csak a pixelgrafikus meg 2d-s szinte, meg az összetákolt gyenge 3d motorok cégenként.
Legtöbb szerepjáték meg stratégiai játék ilyen felülnézetes 5 centis kis egységekkel manipulál és arra sem képes hogy first personba fordítsa a kijelzőt.
Az Unuty 4 is szerintem elég gyenge volt most az 5 már azért jobb
Forest pl nekem nem szaggat egyáltalán.
De ennek szerintem nem így kellene lennie
A Microsoftnak kutya kötelessége lenne hogy minőségi Direct x 12 játékok hömpölyögjenek a csapból is
de 4-nek már legalább kint kellene lennie.
Mindenféle érdekekre való tekintettel szét van barmolva az iparág.
És a mára már harmatgyenge konzolok ezen még csak rontanak.
Meg kellene teremteni a másodvonalbeli programoknak a széleskörű elterjedését. -
törölt tag
válasz
Malibutomi #13296 üzenetére
Nem hát 4 réteg van egymáson a HBM1-ben 256*4 =1gb
és a négy sarkán van 4 ilyen. ez 4 Giga.
HBM2 8 réteg *256 =2 giga és ebből is 4 lesz az 8 Giga -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #13294 üzenetére
Én az hittem hogy a rétegeknek is fog nőni a kapacitása a csíkszélesség csökkenés miatt,
de most is csak 256 Mb, csak a rétegek számát növelték.
Ezeket milyen csíkszélességen gyártják ? -
törölt tag
Istenem csak véletlenül nehogy előhúzzanak Nvidiánál egy 1 nM es csíkszélességű kártyát a dobozból,
-Főnök tedd vissza még csak 2016 van nem 26 azt még ne vedd előőőőő -
törölt tag
válasz
#85552128 #13224 üzenetére
Az ARK talán nem ?
De ha ez enniyre egyszerű hogy átírnak pár sort akkor hogy hogy nem jönnek ki tömegével Xbox One programok Directx 12 alatt?
De ez nekem továbbra is olyan mintha egy PSP ről áthoznál PC re mondjuk egy Final fantasyt emulátorral.
Működni működik csak nem használja ki a PC nyújtotta előnyöket. -
törölt tag
Attól hogy az elején átírnak pár sort az még nem lesz Direct X 12 játék.
Más az ha valami fut direct x 12-n meg más az ha Optimalizálva van rá.
OKÉ elindul Direct x 12 n , tudja használni a win 10 miatt a közös memóriákat, de ettől még a híres asyncron compute... a párhuzamos végrehajtás nem lesz leoptimalizálva.
Ebből akkor AMD nem profitál semmit, ha ez így van akkor marad Direct x 12 alatt is az Nvidia kb 5% os előnye a plussz ROP okból kifolyólag.
Rosszul látom e én ezt ?? -
törölt tag
Nagyon érdekes a történet.
Microsoft kihozta Larát Xbox exclusiv-nek , de savanyú a szőlő mert csak 1 milliót adtak el belőle.
A 3 hoz képest az tényleg kevés,
Erre most kijön PC-n WIN10-re
"és egy teljesen új ambient occlusion technológiával érkezik, aminek a neve VXAO és az Nvidiával közösen fejlesztették ki."
De nem csinálnak DirectX12 verziót, hanem marad a 11 en.
Nvidia nyilván nem fogja erőltetni a Direct x 12-tAMD várja hogy majd a sült galamb a szájába esik majd nyomja a MIcrosoft,
Microsoftot meg azért nem érteni mert mitől várja hogy beinduljon a WIN 10 ha nincs Direct x 12 ?
Mostantól WIN 10 exclusivitás lesz DirectX11-el ??? Ez komoly ? -
-
törölt tag
Mi az alján az a fém tartály ennek az Nvidia kártyának ?
Ott élnek a méhecskék ? -
törölt tag
válasz
huskydog17 #13121 üzenetére
De hát akkor ez itt mi ?
Curse of Raven's Cry PC UltraHD 4K Gameplay 60fps 2160p -
törölt tag
A
10.000 (leírva TÍZ EZER) forintos AMD & Nvidia kártyák harca nekem ez nagyon tetszik.
Adjál neki , még két kondenzátor és jobbak vagyunk
Karácsonyi cukiság -
törölt tag
válasz
jacint78 #12955 üzenetére
Hát igen ez az op rendszereknél is így van, a windows zárt forráskódú, a linux meg nyílt mégsem terjedet el jobban.
Kivétel mondjuk kína ahol elvből elutasítják az amerikából érkező zárt forráskódot .
Furcsa is lenne ha kínai katonai rendszereket windowson futtatnánakAz azonnal atomháború
-
törölt tag
DirectX 12 Benchmark ról beszélgettetek itt már?
-
törölt tag
Én a Witcher 3 ban azt nem birom elviselni hogy minden fűszálnak van egy ilyen mikrorezgése ami full életszerűtlen mégha pont azért is csinálták, de olyan mintha egy idegbeteg óriás folyton rázná a földet
))
-
törölt tag
Én fegyver workbench en látom a játékban hogy nagyon máshogy néz ki más fényviszonyoknál
Nappal csillogos aluminium amikor nincs eros fény akkor meg teljesen matt a felulete /god ray mediumon/ -
törölt tag
Nekem God Rays-t Low-on megy a Fallout4 más minden maxolva, így nem volt semmilyen akadásom, még nappal szemben sem
Teljesen rendben van ez így
majd most megprobálom a közepest, látok e minőség javulást a képen. -
törölt tag
-
törölt tag
De ha jól értem ezt az Isteni fényt csak az .iniben lehet low-ra állítani a a játékban nem?
-
törölt tag
"az Nvidiával: annak idején a Morrowind remek vízeffektjét készítették el közösen, most pedig a bizonyos helyeken látható átszűrődő volumetrikus fényeket alakították ki együtt (másnéven "god ray"). Ez az effekt teljesen a GPU-n fut és a tesszellációt használja "
Technológia a Fallout 4 grafikája mögött
Miért érzem hogy van az a pénz amiért AMD-ken CPU-n fog futni)
-
törölt tag
E már reálisnak is nevezhető.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #11786 üzenetére
Én is pont ezen gondolkoztam.
Ez is azt támassza alá hogy nincs rossz meg jobb videókártya.
A teszt eredmények csupán attól függnek mire akarnak a programozók optimalizálni.
Ezért értelmetlen hogy itt 5%-okon kardoztok (majdnem modtam mivel) , nap mint nap.
De hogy nincs nekik egy Fury X ük meg egy 980Ti jük hogy így meglepődnek hogy jajj ezen rosszul fut ?
Ez most olyan verzió ami mind a kettőnek kicsit nem jó.
Az miért nem oldható meg hogy legyen mindkét félre optimalizált kód és a gépemből kiolvassa milyen kártyám van és az arra optimalizáltat futtatja az exe -
törölt tag
"hogy a Bethesda olyan middleware-t nem fog használni, ami a játékot moddolhatatlanná teszi"
Hiszen csinált. Ha a Falloutba kikapcsolható lenne a GW és ettől MOD olhatóvá válna nem érdekelne senki hogy NV supported, de ha csak konzolon lesz MOD
akkor ez már mindenkit érint.
Az a baj BETHESDA rohadt egy konok cég Az új elder Scroll részért is hány éve verik az ajtajukat és csak az Online Skyrim van,a Falloutért persze szintúgy..
vannak cégek akiket nem érdekel mit akarnak az emberek... -
törölt tag
válasz
Yllgrim #11646 üzenetére
AZért az elgondolkoztató hogy mi lehet az a hiba amit képtelenek kijavítani, ráadásul a GameWorks zárt kódjai mellett, amibe bele sem nyúlhat.
A FALLOUT 4 nél nem lehet ekkora blama.
De az az ipari méretű lenyúlás ami a játék körül van a nuka cola, a sör a kvantum cola, azt hiszed nincs lejjebb ???
De van !!! a kötött vault boy babaés az áraaa ! megjegyzem a táska elég jól néz ki...
-
törölt tag
válasz
daveoff #11617 üzenetére
Az csak álingyenesség
egy év után nem vehetsz uj alaplapot vagy videokártyát mert leblokkol és már nem is ingyenes
Nem az a baj ezzel hogy NV kártyákra majd 5 százalékkal gyorsabb lesz
Hanem az hogy a Gameworksot ugyan kikapcsolhatod de ettol a modolás nem lesz elérheto
Ettol engem mint játékos hátrány ér meg akartam venni eredetibe Hát nem fogom
Mivel kompenzálnakhogy lehet venni 50 dollárért kiegészito bérletet 9 490 Ft
Vagyis hogy GW okozta ingyenes mod hiányábol is hasznot huznak ez határozottan nem tetszik -
törölt tag
De ez a Microsoftnak se lesz nyero
Ha a Direct X 12 nem fut be nem csak AMD kerul nehéz helyzetbe
nincs ok a win 10 mellett
őnmagában az élőcsempe miatt biztos nem fog valaki win7-rol váltani
Meg az hogy nincs MODolás de konzolon van az az amugyis gyorsan fogyo PC-s VGA piacot gyengiti tovább -
törölt tag
Jajj még a Fallout hirre nem is reagáltam
Nagyon csodálkozom rajta hogy a Bethesdát igy kilora megvette az Nvidia
és Nvidia supportedbe jon ki a Fallout 4
Pár milio Dollárocskára és nagyon hirtelen elfelejtették hogy az elder scroll sorozatra nem azért emlékezik még mindenki mert a Skyrim Online akkora klasszikus hogy nem tudod kitorolni a memoriádbol
hanem a Skyrim MOD kozosség miatt ami azota is aktiv és még ingyen is ontotta magábol a jobbnál jobb termékeket amit most egy huszárvágással beáldoztak a pénzért
Ugy látszik hogy a pénz a Memoriát igen nagy mértékben tudja elhomályositani
Azon se lepodnék meg hogy a Direct X 12 nem terjedne el mert továbbra is a 11 esekbe nyomják a pénzt -
törölt tag
Hát igen, így kell csábítani. Ehhez Nvidia valóban sokkal jobban ért ezt el kell ismerni.
Akkor lehet a kutyára is ráteszik a 64 szeres hair effektet ???
Az eredeti figura nekem megvan , de semmi pénzért el nem adnám
De rendelhetsz figurákat meg pólókat a Bethesda oldalán is külön.
Sőt ha elmúltál 18 még ILYET is rendelhetsz
Kár hogy Nuke Cola nincs... -
törölt tag
Mad Max Ajánlott gépigénye:
CPU: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz or AMD FX-8350, 4.0 GHz
RAM:8 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce GTX 760 (3 GB Memory or higher) or AMD Radeon HD 7970 (3 GB Memory or higher) -
törölt tag
Emlékeztek mikor a vak Izaurának gyűjtöttek pénzt a látásjavító műtétére?
Na akkor gyűjtsünk Abunak egy gépre.
Felajánlok 1 DollártAki szereti azé aki nem szereti azért adjon neki egy dollárt !
Gyerünk pupákok adakozzatok -
törölt tag
válasz
Anubris #11301 üzenetére
Hát figy ha előtted a grafikon Júl 10.-e 1.94 volt bejelentés előtt ma meg 1.86 szinte azonos.
De látszik a részvény grafikonon a Fury X a Fury és a nanó kiadása is, a silverlake tárgyalásra ment fel 1.99 re
De még a szivattyú kotyogásos botrány is ott van ha megfigyeled.
Csak rá kellene írni a híreket az időpontokra és adja az magát. -
törölt tag
Jó volt smkb
Vicces , de természetesen senki nem így értette.
A dolgok nem csak feketék és fehérek, senki nem mondta hogy az Nvidia tönkremegy.
Ha annyira gyenge lenne nem merne nekiugrani a Samsungnak eleve.
Az egy más kérdés hogy mikor majd jön a 14 es csíkszélesség megy a levél:
"Kedves Samsung
És amúgy szállítanak e nekünk 14 es sávszélességen GPU kat ?
aláírás: Nvidia "
De azért az EVGA-t ha komoly perbe fognák akkor valóban érezhető lenne az Nvidia részvényein.
A részvénypiac minden hírre reagál ha durva per lesz esik pár %-ot és kész.
Az biztos valaki a háttérbe nagyon örülne ha kitiltanák amcsiból a samsung telókat tabokat...
És tudom hogy majd letoltok érte hogy azt mondom bizony a háttérben komoly amerikai összefonódások vannak.
Szerintem a Direct X 12 kompatibilitás komolyabban fog az Nvidia részvényeken jelentkezni mint ez a per.
Hát hogy az AMD Q3 ? Nézd a Q2 az reprodukálhatatlan
AMD techalott állapotban volt a 900 sorozat kihozatalakor.
Lehet sose fogom megérteni miért nem hozta ki a 380x 390 390x es kártyákat rögtön.
Mert technikai akadálya nem volt ...
Amit igazán nem tudunk a Q3 al kapcsolatban hogy Kínában ők kit művelnek.
Mert szerintem Kína az új lehetőség a bővülésre. Amerikában sok a sznob drága cuccokra
de már túl telített a piac... -
törölt tag
Miket lehet errefele olvasni nézd csak:
Az NVIDIA vesztésre áll a Samsung és a Qualcomm elleni perben
"Samsung anyagilag kivéreztetheti a célkeresztbe került Velocity Micro, ECS, EVGA és Zotac néven ismert cégeket"
Szerintetek esni fognak az Nvidia részvények ? -
törölt tag
Persze hogy nincsenek Furykkal videók , most szedik ki programmal a videóból a csíkokat
De Himpi látom írtál , én jólelkű gyerek vagyok, adok a csíkjaimból neked ha akarod -
törölt tag
Mondtam hogy fogok mutatni olyan grafikont ahol a sima Fury behoz egy 980 TI-t
183 ezer kontra 260 ezer . a 130 ezres 390x a 160 ezres 980 ok ellen.
Akkor most hazugság volt hogy a Fury x Megelőzi a Titán X et Direct X 12ben vagy nem ?
Mennyiért is vettétek őket 340 ezerért ? -
törölt tag
star-wars-battlefront-beta-october-8th
Három nap múlva összecsapnak a Direct X 12 erői. -
törölt tag
válasz
schawo #10986 üzenetére
Meg lehet azt ugyis csinálni hogy minden fénycsillám külon dinamiks fényforrás és akkor olyan számitási teljesitmény kell hogy csak a legujabb 3000 dolláros kártyákon fusson meg ugy is hogy tesz elé egy rácsos objektumot amin néhol átszurodik a fény és megjelenitésben alig van külonbség de már megint van egy indok hogy elavultak a régi kártyák
Amúgy azt fogjátok ugye hogy halálcsillagot meg klónok ezreit létre tudják hozni de wadernek egy tüdőinplantot meg nem
-
törölt tag
Önmagában nem csak a 3D játékokra jó az az Oculus hanem rendes 3D filmek lejátszására is.
És itt most nem a renderelt vagy "színeltolásos majd kifolyik a szemedtőle" filmekre gondolok
hanem rendes 2 különálló kamerával felvett filmeket amitől nem fogsz szédülni mert nem torzít.
Ha csak ez elterjed már akkor is önállóan megáll a technológia.
és töröljétek le a képetekről a bárgyú vigyort nem a 3d pornóra gondolok
csak képzeld el hogy van egy film és körbe tudsz benne nézni, na az mekkora lesz ? -
törölt tag
válasz
Ren Hoek #10938 üzenetére
Hoek másfél évig nem jön ki új kártya addig hátradőlhetsz pár koktélt elkortyolgatni addig tuti nem évül el a géped.
De itt választani tényleg nagyon nehéz, jobb ha megvárjátok a VR meg igazi direct x teszteket de inkább játék tesztet... Én is anyira paráztam attől hogy ha veszek Furyt kevés lesz mert annyira mondják hogy Fury VR en az igazi, erre bejön ez a Oculus Ready matrica és pislogsz hogy 970-es , 290-es gépek ?
Eddig nagyon nem ezt mondták. Most boldog boldogtalan Gearral is VR ezni fog meg PS4 el.
Mindig jön egy hír és teljesen máshogy látod a VGA piacot. Néha azt látom Nvidiának beletörik a bicskája a Direct X be és a VR be, néha meg AMD tűnik úgy hogy mindjárt bebukik alulfinanszírozás miatt.
hiába a Silver lake hiába az átszervezés, most is alig van HBM, és kártya.
Sőt amerikába épp be vannak tiltva a Fury X ek...
Egy Driver vagy egy szakmai vélemény itt iparágakat dönthet a porba.
De én még az Oculust is el tudom képzelni bebukni, amiatt hogy így felhígította a mezőnyt ha egyetlen egy kisfiú meghalna epilepsziás rohamba a VR sisaktól olyan média lejárató kampány indulna hogy elmosna iparágakat. -
törölt tag
Mit vettél Solt ? bár az EVGA ból kiindulva nem Fury-t
-
törölt tag
"Az újdonság a GTX Titan sorozatot erősítheti, papíron pedig minden erőforrásból kétszer annyi lesz rajta, mint a GeForce GTX Titan X modellen.
Ez összesen 6144 CUDA mag, 384 textúrázó, valamint 192 renderelő egység meglétét jelenti, a két GPU pedig összesen 24 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriával gazdálkodhat, természetesen 2 x 384-bites memória-adatsínen keresztül" -
törölt tag
Ugye nemsokára jön a Fury VR kétmagos megoldása.
Hallotátok mit dobnak ki ellene Nvidia oldalon ?
Titán Z 2 GPUval és 24 Gigával jön !!!
és a listaára 2990 Dollár) Jeee
-Mit vegyünk drágám, kocsit vagy videókártyát ?
-Á vegyünk inkább videókártyát mert a kocsi fedélzeti számítógépén szaggat a Minecraft -
törölt tag
Mindenki ugy torzitja a valoságot ahogy tudja sajnos a pénz az isten
Egyik mindent 4Kban ad meg még a Full HDt is
És a Nano nagyszeru gép 240 ezerért 980 teljesitmánnyel
A másik szerint meg a 970 VR gép és tudja a Direct X 12-t
sot szerintuk jobban mert 12 pont 1
tierrel meg párhuzamos végrehajtással meg ne foglalkozz -
törölt tag
Ha egy csöpp esze van AMD nek azonnal kiadja customba a Fury X et és onnan nem az ő dolga a hűtés.
Ezzel szerintem mindenki jól járna végre jönnének ki a klassz vizes meg nem vizes fury x ek. -
törölt tag
Szenzációs AMD nek ez a reklámja:
HBM technology allows us to make the smallest graphics card! But in 1956 this is how you had to ship 5 megabytes -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Fehercsoki #10674 üzenetére
Egy ennyire rövid hozzászólásban hogy lehet két anomális is
Képzeld el hogy a sportautódra veszel egy turbót, ez a direct x 12.
De nem gyorsul tőle hanem marad a sebessége vagy lassul.
Az alkalmatlan azt jelenti funkcionálisan működésképtelen, ez esetben el sem indulna a kocsi.
Az optimalizálatlan működés meg azt jelenti működik csak nem gyorsul, ergó a funkcióját nem tölti be.
Ja és a Fury nem 12_1 es, Lisa néni lemondott ezekről a fícsörökről. viszont Tier 3-as ami miatt picit kevesebb procihasználatot igényel Pont
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Kés topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest