Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #9339 üzenetére
Guru3D-n volt egy kifakadás amit utána gyorsan töröltek is.
Az illető az AMD driver programozásában volt aktív résztvevő.Nem kicsit sérelmezte hogy 10-ed annyi embertől várnak el az AMD-nél ugyan olyan minőséget mint az Nvidiánál.
Ezért is erőlteti az AMD szerintem a Dx12-t.Így legalább tovább lökik a munkát.Ott a hardver.Ott a full dokumentáció.Tessék használni.Mondjuk van benne logika.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #9376 üzenetére
Esetleg még egy 380X-el kicsit javíthatnak.
Gyanítom 28nm-en már nagy fordulat nem lesz.
2016 viszont érdekes lesz.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz velizare #9405 üzenetére
Nyilván belassult a piac.
CPU-nál is egy 4-5 éves CPU-val bőven el lehet játszani.
Nem az érdeklődés csökken a DVGA-k iránt hanem nem nagyon éri meg +5%-ért +50 ezret fizetni.Az Nvidiának azért megy jobban mert egy olyan réteget céloz meg akik hajlandóak a kis előrelépést is bőségesen megfizetni.Most az AMD is ezt a stratégiát választotta.Meglátjuk mit hoz a 16nm.Ha látványos javulás lesz megfizethető áron akkor lehet az a réteg aki még elvan a 7950 és GTX 660-al az is elgondolkodik a váltáson.
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz hszilard666 #9421 üzenetére
Best fuj...illetve best buy
-
imi123
őstag
válasz #Morcosmedve #9425 üzenetére
Nagyon jó kis kártya lenne ez.De az árazással nagyon mellé lőttek szerintem.
Mire lesz értékelhető mennyiség belőle addigra jönnek a 16nm kártyák is.
3 típusnál kellene a szűkös HBM ram mennyiséget felosztaniuk.Ráadásul saját maguknak csináltak konkurendciát.A 3 típusba még bele sem számoltam a csúcs 2 magost.[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #9547 üzenetére
Én egy játék alapján nem temetném egyik gyártót sem.
Mondjuk nekem ha majd BF4-ben vagy Battlefrontban hoz +30-40%-ot a Dx12, és gyengébb lesz az Nv akkor kezdek gondolkozni hardver cserén.
Engem nem érdekel melyik gyártó profitál többet,csak végre valamit lássunk már.A dumálásból elegem van.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #9551 üzenetére
Ezt már halottam a True audiónál is.
Úgy elterjedt hogy talán 2 játék használta.Pedig akkor még az AMD a 290X-el rendesen pariban volt.
Most kisebb részesedéssel komolyan gondolod hogy komoly támogatást élvez ha kiderül hogy a Maxwell nem hatékony Async-el?Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Ha tényleg kamuzott az Nvidia az Async shaderrel kapcsolatban akkor ebből nem kis botrány lesz.
Függetlenül attól hogy mekkora teljesítmény pluszt hozna.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
-
imi123
őstag
válasz FollowTheORI #9795 üzenetére
Az újakkal nekem is voltak összeomlások REF 980-nál.
A hardveres gyorsítás levétele Chrome-ban megoldotta a gondot.Sokan jönnek AMD oldalon hogy sosem volt probléma a driverrel.
Nálam az ugyan olyan probléma hogy a bitang erős kártáyát nem tud kihajtani DX11-ben.
Sokat írták hogy a micro laggolás az új driverekkel megszűnt.Ez egy + pont az AMD-nek.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz Ren Hoek #9807 üzenetére
Ja ja.
Aki egy AMD által szponzorált béta játék benchmarkja alapján cseréli le a Maxwell kártyáját az meg is érdemli.
Most kb ugyanazt tudja mindkét oldal kártyája.Kicsit várni kell amíg a fejlesztők is rákapnak a hőn áhított DX12-re.Majd az idő eldönti.
Csaj jöjjenek azok a DX12 játékok.Remélem ezért van aki még fog is játszani velük és nem csak Benchet futtatja napi 1000 X és posztolja ki hogy neki volt igaza amikor megmondta hogy zöld vagy piros kártya a tuti.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz Ren Hoek #9836 üzenetére
Az a baj hogy az AMD mindig zölden szedi le a gyümölcsöt.
Nézd meg a True audiót.Rohadt jó ötlet de mivel csak AMD használja és ott sem minden kártya, a kutya sem támogatja.
Pedig idő lett volna már rá hogy villantsanak vele.A saját maguk által támogatott játékoknál nem tudták elérni hogy bekerüljön.Akkor miről beszélünk...[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #9846 üzenetére
Jogos.
Ígérem ha meglesz a Pascal beszámolok.Bár ott tartanánk.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz Malibutomi #9853 üzenetére
Nem hiszem hogy itt bárki azt írta volna hogy fele akkora az AMD sebessége.
Néha megy itt a trollkodás de a legtöbb embernek volt ATI kártyája.Direkt nem AMD-t írtam.
A Maxwell ahogy HSM írta nagyon jókor lett kiadva.Lehet szidni meg lebutázni de a jelen kor játékainak ez fekszik. A jövő meg...Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz Ren Hoek #9872 üzenetére
Sajnos a mai játékoknak már köze nincs a régi lelkes programozók által az adott hardvert minél jobban kihasználó játékokhoz.
A PS4 és XBOXOne is jó példa rá hogy itt a minél előbbi megtérülés és a minél nagyobb haszon a cél.
Nagyon elk@rvult a játékipar.Na ezt a piacot kell kell a hardvereknek kiszolgálni.Itt ha van olyan ötleted amivel jelentősen csökkented a fejlesztési időt akkor sokat kaszálhatsz.A másik lehetőség hogy bekopogtatsz a fejlesztőknél hogy itt egy bőröndnyi ejró,támogasd már a cuccom.
Most a bőrönd dominál.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
Hát lehet bölcsebb döntés lett volna megvárniuk a 14nm-t.
Gyakorlatilag mire tudnak értékelhető mennyiséget gyártani Fury-ból elfogadható áron addigra jön a 14-16nm.
Kínszenvedés amit csinálnak.Sajnálom az ATI-t hogy nem talált jobb gazdára.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz A. Zsömle #10011 üzenetére
Ha elfogadsz egy jó tanácsot ,itt ne fogadj el jótanácsot
Ha van lehetőséged személyesen próbáld ki mindkét kártyát.Nincs egetverő különbség köztük.Mindkét oldal tud érveket felhozni.
Talán a 390-es tovább versenyképes lesz ha DX12 játékok elterjednek.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest