- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez hangsúlyozom nem AMD vs NV tartalom
Ez fanok által túlhájpolt márkák (pl gigabyte és társai) eredménye. -
törölt tag
válasz
velizare #34733 üzenetére
Nekem megvan...
de nincs összefüggés a GF 7 elvesztésével vagy igen ?
Na de most nem ezt hoztam hanem egy érdekes videót
Nvidia's BFGD Monitors $5K AND Delayed! Samsung Sub $1K Freesync TVs Available TODAY!
és ne kezdjétek hogy már lehet NV kártyákkal is freesync-et használni mert igen de önmagában még nem)
-
törölt tag
Mindenki azonnal dobála el az 1080TI-jét vége van a világnaaak.
-
törölt tag
AMD has won this battle, and Nvidia is going to have to step up its Battlefield 5 optimisations if it wants to win the war. In our testing the RX 580 massively outperforms the supposedly equivalent GTX 1060, despite BF5 now being a bought and paid for GeForce game.
Túl jó ez az 580 túl jóóóó HAMM HAMM -
törölt tag
Beszéjünk már egy szót erről
NVIDIA’s new Non-Disclosure Agreement leakedHeise: Az NVIDIA új NDA-ja támadja az újságírói munkát
NVIDIA’s new NDA basically says that any confidential information provided to the party must be used ‘solely for the benefit of NVIDIA‘.
Tehát nem lehet rosszat mondani az NVIDIÁról de nyugi mert csak 5 évig akkor lejár az NDA -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Oliverda #34028 üzenetére
Ha már itt vagy Oliverda
Hogy is van ez a hír ? Elmagyaráznád nekünk ezt ???
Mert én máshogy tudom It’s a long time from now
Vigyázz mert a dezinformációt sok korban nagyon durván büntették !
Tehát mégegyszer a következő 3 hónapban NEM lesz Gamer videókártya sehol igaz ? -
törölt tag
Keynote videón
Új Gamer kártyátok nem lett "Project Wakanda" az viszont igen -
törölt tag
Na mit gondoltok a ma éjjeli GTC Taiwan Keynote-ról ?
Bejelent NV új videókártyát ?
Árakat is írhattok
Nekem az a fura hogy valaki már tudni véli hogy 1170-ben több cuda mag lesz mint az 1080ban de közben még mindig új 1060 -ok jönnek ki... -
törölt tag
Kijött a negyedéves jelentés:
-
törölt tag
Annyira jól megy Assassin's Creed hogy kiadnak egy kártyát
AC-ORIGINS-ROG-STRIX-GTX1080TI gondoltad hogy lesz egyszer ilyen cikkszám ?
Még jó hogy nem 1070-est adtak ki vele...
Lemérték Fall Creátor utáni driverrel is itt már 1080 alá beáll 64 és az 56 előzi az 1070-et 1440P-ben de ez így is minősíthetetlenül kevés,
1080 48/54
Vega64 46/53 -
törölt tag
Tedd be a másikat is nyugodtan
Hogy az az ARK szintű ipari hulladék játék motor
NV supported logóval amiben egy Titán XP kihajtja min 60 FPSsel az 1440P-t
Ha 30 FPS elég vegyél konzolt, ha meg nem elég... na akkor is vegyél konzolt -
törölt tag
Official MSRP for GTX 1070 Ti is 449 USD.
Asuson kívül mindenkinek 1683 a boost ! Jó bekorlátozták.
Nem is értem Asusnak mióta vannak ilyen kiváltságai mind a két oldalon...
Na kevés vagy sokk ez a pénz ki mit gondol róla ?
(Asus ROG 510 dollár) -
törölt tag
4 óra múlva jár le az 1070TI unboxing NDA egy hét múlva pedig az eladás, remélem izgultok már...
Eddig mindent ami GDDR5 memóriával jött ki megette a bánya
kíváncsi vagyok erre hogy cuppan rá...
Legalább lesz a Vega 56-nak valós ellenfele. Hajrá ! -
törölt tag
Jön a V100 és rendet vág itt kéremszépen mindenki meneküljön tizenkétszeres deep learning! P100 hoz képest.
Azt hallottátok hogy a V100 kifejlesztési költsége 3 milliárd dollár !!! (3 billion dollars)
1 milióból vidéken megvan egy 3 emeletes 21 lakásos épület , na ilyenből 3000 építhető fel belőle !
Raja meg két kínaival ott forraszt kis költségvetésből
Lisa:
-Na kész van már a driver -Na kész van már a driver -
törölt tag
Mi van akkor ha egy Vega 56 alulfeszelve hozza az 1070 ref+20%ot?
Akkor túl jóó (pánik az NV csarnokban) és tenni kell ellene :
-
törölt tag
De itt nem a 90 FPSről van szó, az szinte senkinek nem fáj ezt próbáltam érzékeltetni.
Azzal van a baj hogy a Destiny 2 is AAA cím meg az Uncharted és a Far Cry 5 is.
Amikor mindent elkezdesz beledobálni egy kalapba akkor a kalap neve már nem jelent semmit.
Kellene egy Grafikai szabvány AAA-n belül G1-G10ig és az összes olyan játék amin egy kb 10 méteres csővezetékben mész végig feltextúrázott falakkal nem kaphatna 5-nél többet!
Amikor meg megláttam a játékban hogy egy pajzsot rak le maga elé akkor az ember fájdalmában felkiált hogy jajj már megint egy 'óvervaccs'... -
törölt tag
Hatalmas uralom van full HD-n egy 1080TI OC 3 minimum FPS-el veri a referencia Vegát.
Most aztán hova tegyem magam.Van a két kártya között vagy 120 ezer különbség,
mégcsak a vizest se rakták bele lol -
törölt tag
Már 126 ezerért lehetett tegnap Vega 56-ot venni, na csak mondom.
-
törölt tag
Vegánál jelenleg a REFnél nem lehet válltoztatgatni a bioszon !
"You can't alter the bios but we seem to be able to flash official bios from the various versions of the card."
Tehát csak az AMD aláírásával ellátott Bioszok indulnak el.
Ez azt jelenti AMD egyik Bioszát pl a vizeset át lehet tenni pl a Black-re,DE a mókoltak nem indulnak el, -
törölt tag
válasz
#35434496 #29851 üzenetére
Players111 fáradj be a boltba és vedd át az új 49 colos freesync monitorodat.
Mert érted oldalt is van ellenség -
törölt tag
Ma igen jobb megoldás... mert amit 449 fontért (159 ezer ft) árultak azt most 579 fontért lehet megkapni.
Kétfelé kell venni a történetet, alulfeszelve (most tette lehetpvé a driver) már más a helyzet fogyasztásban és teljesítményben is, de teljesen egyet kell érteni a dühös Tesztelőkkel is !
Na nem JayZ-vel mert mióta láttam a kommentjét hogy "az utálat segít kifizetni a számlákat" nem tudom komolyan venni, de pl a Tech of Tomorrow véleményére már adok ! (Ha piros pólóban szidják az AMD-t azt komolyan kel venni)
Tehát az hogy a tesztelő letesztel egy terméket akkor az a véleményét az árral együtt adja, ha ezután pár nappal megváltoztatja a cég (vagy a piac) az árat akkor nyel egyet a tesztelő mert nem ehhez adta a véleményét EZ JOGOS!
Ezzel együtt mi még látunk 20%ot a kártyában, az hogy ez mikor fog kijönni már kérdéses... Szóval egy mondattal : Komplex a helyzet. -
törölt tag
Az eddigi legnagyobb szabású VS teszt
27 játék azon belül 4 felbontás
Vega 64 “Unleashed” – 27 Games tested using the Liquid Cooled Edition vs. the GTX 1080 & GTX 1080 Ti -
törölt tag
56 az a legkisebb Vega
-
törölt tag
stoon :
jó a kép én szeretem az öniróniát is MÉMben.
Tényleg nincs kép? Mert én látom.
LINK
Megjött az első Custom Vega eredmény ezt akartam megosztani veletek.
Elképesztő fogyasztási anomáliák vannak még a történetben.
MSI gaming x 1080 alá jön 2 FPSel a Strix vega 64 , vele egyenlő FPS-re meg a MAX, de ne tudjátok meg az a 2 FPS mennyi fogyasztás növekedést okoz
Egyenlőre van egy Bugos Driverünk ami nem kezeli rendesen a húzást, amint rendesen lehet majd OC-olni jelentkezem -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Szavamat nem feledve: AZ RX VEGA megette reggeire az 1080-at HAM HAMM
-
törölt tag
válasz
huskydog17 #29447 üzenetére
Ezt hívják technológiának
Kezelni kell azt a sok egységet.
Hű ha ezen a tesztel lenne Vega ááá.... -
törölt tag
NVIDIA Q2
"Az NVIDIA nettó bevétele 583 millió dollár volt, ami egy hatalmas, 123% -os éves növekedést jelentett. Az NVIDIA sikere a játékpiacukból származik, ami a legnagyobb bevételi forrása. A PC-s játék még mindig nagy üzlet, az NVIDIA játékrészei 1,86 milliárd dollárt tettek ki, szemben a tavalyi 781 millió dollárral. Ez akkor történik, ha te vagy az egyedülálló high-end / rajongó grafikus kártyák készítője."Ihattok egy zöld szörpit, öröm bódogság !
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez tényleg szép Egon! Mass Effect-et mai napig nem tudom elismerni AAA játéknak.
El is tűnt azóta a csapat, beleolvadt az anyavállalatába, volt erről régen egy komoly tanulmány hogyha valami ilyen 90%-osan élethű akkor az jobban zavarja az agyat mintha csak 60%osan lenne az mert elkezd az agyad tiltakozni hogy ez nem a valóság. Mass Effect-nek egyszerűen előre eltárolt videókkal kellett volna alkalmaznia ha ennyire gyengén dolgozott ahol nincs rajta a választott emberünk mert ugye az karaktergenerált, vagy választott volna egy művészibb stílust. AMúgy mi az az Nvida a linken ?Az előző témához meg , meg lehetne oldani driverrel szerintem is a történetet...
-
törölt tag
Na nézzük csak mi történt Nvidiáéknál:
Volt egy Titan Xp Driver update, amely felszabadította a Professzionális (Workstation) funkciókat. Erős FE nyomásra...
Lényegében a P100 teljesítményével összekapcsolja azzal.
A Titan Xp 1.200 dollár, a Quadro P100 4.500 dollár
... alapvetően az illesztőprogram frissítésével készültek, a P100 kissé kopottas mára és alapvetően több mint 3,000 dollár nyereséget adnak ki minden Workstation kártya értékesítési helyén.
Hát bizony ilyen amikor bejön egy Vega Frontier 990 Dollárért és hirtelen nem lehet 1000 %-os haszonkulcsokkal dolgozni. -
törölt tag
Azt hiszem ez idevaló: RX Vega 499 Dolcsi 399 a shaderlockos XL
Már látom a következő hónap kommentjeit, a minimum FPS a fontos, NEEEM a felsőőőőőő ! -
törölt tag
Ugyanez MÉMbe foglalva, szerintetek ezt vegyem fel az AMD pesti bemutatójára ?
-
törölt tag
válasz
Fred23 #29127 üzenetére
Kijavítalak én gyorsan
Az FE jelenlegi eredményeiből NEM lehet levonni következtetéseket az RX-re, mert nem driver optimalizálásról van szó ahol valóban max 10-15 jönne pluszban hanem a GCN5 funkcióinak inaktivitásáról van szó.
Következtetéseket lehet levonni a HBM2 húzásáról a Mhz OCról, és az az adat hiteles jelenleg amikor a Pro driver vizes húzásából való teljesítmény növekedést elemzi.
Áttételesen ezt lehet alkalmazni a levegős RX vega kontra Vizes RX főkártya teljesítményére, de ezt is csak nagyon áttételesen.
A jelenlegi FE fogyasztás adatok sem relevánsak az RX-re. -
törölt tag
válasz
imi123 #29068 üzenetére
és nyílván semmi köze a Budapesti helyszínnek Tungler Antal-hoz az AMD SR Manageréhez
-
törölt tag
Vita indítónak átteném ide ezt a táblázatot a Direct X 12 funkcióiról.
Tehát az GCN5 előnyei:
-16 Bites futtatás
-Tier3
-Stencil reference value from Pixel Shader.
A 12.1 pedig már mindkét oldalon valid. -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #29055 üzenetére
Egy új bitcoin vagy vírus ?
Az lesz hogy elkezd fejlődni egy új irány fontos lesz a PCIe 4.0 és mi másféle TESZTeket fogunk olvasni.
Szerintem ez hamarosan fegyvertény lesz AMD VS NVIDIA hogy ki tudja megakadályozni hogy a minerkártyáikat vigyék és ne a Gamereket. Biztos van valami módszer erre hogy ha rigbe van kötve akkor ne működjön, max crossfirebe 2 kártya. -
törölt tag
Szoktatok 8K youtubber videókat nézni ?
Home News Video Cards 8K gaming on 4 x TITAN X: 7680x4320 never looked better -
törölt tag
válasz
s.bala31 #28987 üzenetére
De miért nem érted ?
Beigértek H1re (Q2re) egy Vegát, megcsúsztak valahol, és kihoztak egy Vegát.
Népharag elmaradt, részvényingás elmaradt, van egy kis morgás fórumokon de ez elhanyagolható mellékhatás.
Tartalomgyártók 90%ban tartalmat gyártanak abba meg jó, de néha kipróbálják mit csináltak , abba meg kicsit gyengébb, pár nem működő funkció miatt erre a hónapra, most jobb lett volna ha teljesen kikapcsolják a gamer módot?.
Jön a nagy pénz a FEből, nyertek egy hónap fejlesztési időt. RX-re várók meg örülnek hogy nem egy félig kész valamit kapnak, és közben előtesztel a kártya.
Nem a fogyasztásban lesz a legerősebb de hogy sokat fog ezen még javulni az biztos.
Cserébe most már a CEO adta a szavát a gamerkiállítási bemutatóra. -
törölt tag
válasz
Crytek #28980 üzenetére
És ezzel az OC-olot benccsel cry ?
behozza majd 1080at ?
és ez csak a sárkány szagaa sárkány majd egy hónap múlva jön
Elvileg kinti fórumokon azt mondják nagyon limites, de majd diszfunkcionalitás megszünése esetén esik az a fogyasztás. -
törölt tag
válasz
wjbhbdux #28952 üzenetére
"Hatalmas bajban van az AMD"
Tehát eladta minden kártyáját nagy bevételre téve szert és megszűnik így érted ?
A steam az egy fontos dolog, hisz az eladások alapján optimalizálnak...meg a konzol portok is fontos dolgok mert ugye kevés a PC exclusive AAA.
Tény hogy a bányászattal kell kezdeni valamit...de erre itt lesznek a bányászkártyák immár 2 év EU garival.
Egy crossfire 480 tulaj jelenleg megközelítőleg havi 60 ezer forintot vesz ki etheriumból.
Ez nagy kísértés, még a Gameroknak is mert lehet gyűjteni a Vegára
Jelenleg az OCUK kötött AMD-vel egy szerződést hogy korlátozza az 580-asok eladását. Egy ember 1 kártyát rendelhet.
A gyengébb minőségét előállító üzemeiben meg folyik tovább a 470 gyártása bányászoknak.
A kis Vega valóban veszélyben van kicsit ha túl jól fog hesselni, de még erről nincs adat... -
törölt tag
-
törölt tag
Mit lehet ez ellen tenni hogy ne vigyék el az új kártyákat minereknek ?
Ezek a miner rigek máshogy működnek mint az sli meg a crossfire.
A megjelenő 1070 ellen kiadott kis Vega van legjobban kitéve ennek a "beszippantásnak".
Az nem megoldás hogy árulnak miner kártyákat mert nem fogja őket érdekelni egy csökkentett 3 hónapos garival. Valamiféle biosz tiltásnak sincs értelme mert bioszt flesselni mindenki tud.
Hardveresen létezhet valami megoldás a rigek letiltásának ? -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#85552128 #28845 üzenetére
Igy vigad a Magyar. Epic pillanatok...
-
törölt tag
válasz
Petykemano #28821 üzenetére
Én abszolút megértem az álláspontod.
Próbáljuk meg ezt picit globálisan szemlélni...
Nem véletlenül hoztam fel a kommentemben a Schrödinger macskáját.
Abban a kvantum fizikai alaptézisben megengedik hogy a macska egyszerre éljen és haljon meg a dobozban.
Nagyon jól szemlélteti a Vega változásait, és annak kettősségét.
Minden ami új kétféle megítéléssel fog találkozni.
Az NV fanok természetesen azzal fogják kezdeni na jójó de hogy fut ez Direct X11 alatt a Tomb Raider orosz pályáján és a GTAban , na meg olyan játékokban ami a látótávolság drasztikus növelésével visz a Full HD játékokba is extrém gépigényt...
Tehát fontos hogy működjenek az újdonságok automatikusan is...
Másrészt csinált az MS magának egy Eszkalibúrt (szigorúan tünde acélból) az Xboxba nem tudja belevinni a VEGÁ-t (egyelőre, szerintem lesz idő hogy lesz konzolokban).
Viszont a Polarisszal belecsempészte a GCN5-öt.
És voala itt a VEGA xbox mennyország,
Iratok játékokat 40 Millió xboxra (csak mondtam egy számot) meg még szépen fut vegán.
(Xbox &Vega exclusive) többiek meg a "futottak még" kategóriával majd konvertálják.Van a Vevőknek egy olyan része akik buknak az ilyen technikai újdonságokra, (én is ilyen vagyok) akiknek ezt kilóra el tudják adni.
A siker mögött sok van abból is hogy ezekből az újdonságokból mit tudnak általánosan beépíteni pl a nagy játék motrokba... (és saját címekbe)
Van ebben egy nagy adag irány mutatás és abban igazad van hogy önmagában PC-re ehhez kártyarészesedés kellene ahhoz meg sok sok pénz... -
törölt tag
válasz
Malibutomi #28812 üzenetére
Hát egyébként igen... van az a teljesítmény amiért fogyaszthat
De nekem ez az egész olyan mint a Schrödinger macskája ... hogy egyszerűen nem tudod mi van a dobozban.
És ha kinyitottad lehet még akkor se... -
törölt tag
Kezdelek félteni hogy mindig a ovisok járnak az eszedbe, néha nézz ki hogy nem áll e meg egy fekete autó a ház előtt
De mivel ilyen kis cuki történetet mondtál én is mondok egyet.
Van egy őstermelő 16.000 dinnyét termelt idén a földjén. Elfogy neki mind akkor őt nem érdekli hogy az amerika kapitány építetett egy madaras teszkót a háta mögé és 160 ezer dinnyét elad.
Ő egy akkora cég a másik meg akkora... Majd jönnek a hipszterek és megmagyarázzák hogy hú de menő grafikonok.
Csak a kicsit ez soha nem fogja érdekelni ő többet ennél így se úgy se adott volna el...
A világ olyan mint a dinnyeföld a zöldet látod de a piros az édes ... -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #28737 üzenetére
Oké az alkatrészhiány hat az árakra
de akkor a Vega árakra is pont annyira szintén -
törölt tag
válasz
Milka 78 #28730 üzenetére
Nagyon egyszeru dologrol beszéltem hogy a minoség az minoség
MSI GTX 1070 GAMING X 8G 184 545 Ft
NEM 160 ezer nem 140 ezer foleg nem 120 ezer mint itt egyesek probálják beállitani 184 545 Ft
A gaming x es kis Vega az ezzel az árral fog versenyezni és nem bizonyos emberek képzeletében lévo számokkal -
törölt tag
Megjelent az Aorusnak az EXTREME sorozatában a vízhűtéses kártya.
És azért rakom be ide mert az Aorus megjelent AMD vonalon is,
régi motorosok még nem ismerik ott.
Senkit ne riasszon el az hogy ez Gigabyte kártya az Xtreme egy nagyon jól sikerült vonal.
Hasonlóan kiugró mint az MSI-nek a Gaming X PLUSZ szériája.
Inkább a minőségi hűtések felé kellene az embereknek tendálni és nem a "megvettem az 1070-esből a leggagyibbat ócsón de végig szaladok a prohardveren hogy mindenki tudja hogy nekem 1070-em van" vonal felé... -
törölt tag
-
törölt tag
Tulajdonképpen eddig is nagyon nehéz volt megindokolni a Titán XP létét mert 1080TI majd 500 dollárral kevesebbért hozta a teljesítményét, de ráfogták hogy ez kérem fél professzionális kártya.
Most hogy kijött a Frontier és megveri 69 %-al Solidworksben , már nem igazán lehet ezt sem mondani rá.
Tehát tulajdonképpen pár sznobon kívül más nem veszi az NV zászlóshajóját.. és kábé idén másodszorra van a porba taszítva... -
törölt tag
Na megint hajnali konferencia.
Kihozza a Bethesda a Doom-ot és a Fallout4-et VR-ra, szerintem erősödni fog nagy mértékben a VR.
És fontosabb lesz melyik fél mit teljesít benne. Mert az eddigi VR játékok hossza és színvonala erősen egy predemó szintjén voltak, de ezek erős címek.
Érdekes megnézni hogy oldják meg bennük a mozgást. -
törölt tag
Battlefront 2 AMD cím lesz most is ? Mert nagyon szép.
Persze egyetlen AMD kártyát se kapni a piacon de érted -
törölt tag
" A GDDR6-os memóriachipek gyártása a Micron szakembere, Kris Kido szerint majd csak 2018 elején indulhat meg,
így valamikor 2018 első vagy második felében érkezhetnek a köré épülő első videokártyák."
Ennyit a bevizionált Karácsonyi Voltátokról... -
törölt tag
És még arról nem is beszéltetek hogy kellene a konzolokba is biztos Vega.
Majd szépen megosztoznak kapnak 8 ezret konzolba 4 et a Mac meg 4 ezeret a mining...
Milyen kártyát akarsz te haggyad már, meg is van a 16 ezer -
törölt tag
Nem ez nem retró kép új EMTEK márkájú NV szörny
a Poor Vega ?
-
törölt tag
Jön Intelnek a 18 magosa 1999 dollárért meg AMD 16 magosa (Threadripper) ne cikiskedjetek már itt ilyen 4 magosokkal...
Nagymamám megybefőttjébe is több mag van ... -
törölt tag
Na csámcsogjatok rajta:
AMD diszkrét GPU piaci részesedése csökkent 2% -kal az utolsó negyedévben -
törölt tag
Computex 2017: Keynote Jen Hsun Huang
(kézi kamerás felvétel) hivatalos még nincs.
Huang bejelentette az új Gaming notepadot amiben gtx 1080 van.
Kiváncsian várom a MO-i árazását a történetnek, -
törölt tag
Akit érdekel itt egy frissített roadmap.(26. Mai 2017)
-
törölt tag
válasz
#20844032 #28058 üzenetére
Mennyivel fut a Far Cry 5 1080 TI-n , NULLÁVAL ?
-
törölt tag
fules
:
Bocsánat ha ez valakiben feszültségkeltésként jött le én csak azt akartam erősíteni hogy hivatalos a 14nm+ os gyártástechnológia ,a WCCFT minősítése nélkül mondom hogy Vega 20 lesz. Az Vega. Raja most is mondott egy Voltás poént reddites beszélgetésen, csak azért említettem mert túl nagy feneket kerítenek valakik neki, nem több mint egy MÉM.tailor74: én is oldal semlegesen mondtam hogy az évi kétszáz ropi kisajtolása emberekből nem fenntartható folyamat, roncsolja a pc piacot.
Moby: Az baj ez itt full OFF de nemsoká jön a computex ennek kapcsán nyugodtan elmondhatjuk hogy a legnagyobb ováció az a Bethesda és a PS4 bemutatókon szokott lenni, XBoxon meg alig van exclusive Misrosoft nem foglalkozik eléggé vele. Az Uncharted első részére emlékszel 98%-ot kapott, nem nagyon emlékszem PCn 95% feletti játékokra, ps4 nek ezenkívül van fantasy sorozata, mondj nekem utolsó 4 évben AAA-s RPG ,kraftolós ,vagy túlélős kategóriában vagy tulajdonképpen bármiben amiben gondolkozni kell (és nem fegyverrel lövöldözni )PC-n 90% felett játékot ? Nem igazán van.
A The Last Guardian-t 10 évig fejlesztették, mikor azt mondta a készítő hogy most van kész ! Last of US, PC-n még nem készült posztaopkaliptikus aaa játék, főleg nem ennyire érzelemkeltő. SCI FI ben ott az említett Horizon, álleesős open word ! Az egyetlen értelmezhető grafikájú VR játékot ps4 re láttam.
Zombisban Days Gone.
God of War
Nincsen ? PC-n hasonlók sincsenek -
törölt tag
válasz
tailor74 #28021 üzenetére
Helyzet az hogy egyrészt tényleg minőségibb játékok vannak PS4re sajnos. Ha megvesztek egy uncharted packot 1-4 úgy istenesen el vagy vele, másrészt képes érzelmek továbbítására amire PC évek óta nem, talán most a Little Nightmare, képes nagy neveket elcsábítani mint a Walking Dead íjásza ,van ahol van heti Kojima rovat
és rengeteg KULT exkluzívje van...
De ami a szomorúbb hogy ott kihajtják az utolsó leheletet is a gépből, ha kell gépi kódba lemennek.
PC piac meg egymással acsarkodó, egymásnak betevő cégek ahol driverekbe tltanak le árnyékokat hogy ŐK több FSP-t bencsmárkolhassanak, ahelyett hogy optimalizálnának... Meg ezek a 200-400 ezres kártyák maguk alatt toxikusan mérgezik a piacot. Ha lenne PS5 kártya PC-be én lennék az első aki megvenné.
De az az egér hiánya még mindig fájó, egy a sztímkontrollerhez hasonló megoldás kellene precíz célzásra.De hogy visszatérjünk a csodás PC iparra, ez a POOR Voltázás még mindig sok embernek nem esett le.
Ezért mutatok egy CIKKET -
törölt tag
válasz
#35434496 #27961 üzenetére
Csak próbálja feldolgozni a feszültséget ami a Vega érkezésével feszül bennük
)))
Segítek nektek visszatérni a helyes útra.
Volt egy Vega szlogen hogy:
IT'S GOT A BRAIN...IT'S GOT A SOUL...IT'S ALMOST...HUMAN.
vagyis agyat kapott lelket kapott majdnem ember.
erre ezek a megátalkodottak ezt MÉMelték -
-
törölt tag
válasz
#85552128 #27900 üzenetére
Ó ilyen időszakban mikor a fél világ csatolmányban megnyitott vírustól szenved elég nekünk ha így mutatod meg:
Az egy dolog hogy Gddr6 lesz idén de azt rá is kell tenni kártyákra
customosoknak is az meg jó ha március az meg tavasz, csak megjegyzem hogy most is tavasz van még csak egy másik év.
Viszont ha a Instinct és /vagy Radeon Pro akar 16 Gigát akkor 4 modulosra kell gyártaniuk ami most csak 2. -
törölt tag
válasz
TTomax #27895 üzenetére
Csak vízzel egy konkrét tipusnál mint maximum, azt nem állították hogy a levegővel is fognak menni ennyivel.
De ez is valami nem ? Van tapasztalatuk vizes kártyákban. Én csak azt sajnálom hogy AMD-nél nincs az MSI 1080TI vizeséhez hasonló kártya legalább customba jó lenne. Illetve van de ilyeneket ezen az oldalon csak kínába kínának gyártanak. -
törölt tag
Mostanában csend van itt hozok egy kis pezsgést
NVIDIA CEO isn't worried about AMD's new Radeon RX VegaTehát hogy Huang úr nem tart a Vegától.
Aztán volt ma egy hír:
AMD Vega with 16GB HBM2 and 1600MHz GPU leaked
Vagyis kiadnak egy kártyát 16 Gb HBM2vel. Mivel volt nemrég egy driverről hír hogy vizes dual GPU drivert találtak nem lepődtünk meg annyira.
Na akkor most számoljunk, mert a múltkor azt mondtátok nem lehet.
1600mhz 4096 core maggal lesz 13.1 TFLOP számítási teljesítmény DUAL estén ez ugye 26.2 TFLOPViszonyításul:
1080ti 10.6 TFLOPS.
Ennyi... -
törölt tag
NVIDIA Shadowplay most már támogatja OpenGL és Vulkan APIt
Ami azt jelenti hogy eddig .... -
törölt tag
Akartok ehhez hozzászólni?... végülis ez inkább idevaló:
V100: 5120 mag 15 TFLOP (341.333)
MI25: 4096 mag 12.5TFLOP (327,68)
Ennyi mag jut egy Tflop-ot számítási teljesítményre
Tehát a V100 névleges teljesítménye kisebb mint az M25-é.
Hogy szoktátok mondani ha valami később jön ki kisebb teljesítménnyel akkor azt sokkal olcsóbban kell adni ugye? a 4 db-os V100 rack 69 ezer dollár az az??? -
törölt tag
válasz
#85552128 #27803 üzenetére
Laza volt hogy zsebre vágta , ismerve az értékét ...én biztos páncélszekrényben viszem ki.
Érdekes hogy a Holoboxról egyikőtök sem beszélt pedig érdekes dolog volt
(Hol van a holofedélzet orvosunk ?)
A kocsi renderelése nagyon szép volt az elején csak azt nem értettem miért promózták azt deep learniggel ?
Valós időjárás jelentésekkel vagy valós google maps képekkel dolgozott vagy miért volt a környezet fontos ? -
törölt tag
Héjj ÁJEMDÉS fijjúk figyelgessetek már találgatósba kiírtam a Vega árait
)
-
törölt tag
Na vége van, nem értem ott mindenki zöld pólóba volt vagy csak zöldek a lámpák ?
A GDDR6-os Voltáról nem Volt szó... -
törölt tag
2 óra múlva 6-kor! kezdődik élőben a Twitchen az NV tájékoztató NÉZZÉTEK !!!
-
törölt tag
válasz
daveoff #27744 üzenetére
Jó a Memória maga létezik idén , értem... csak a vele szerelt kártyát tartom nem elképzelhetőnek.
A Felfutást én úgy értelmezem hogy az elején nem lesz csak kis számban és ezért csak a drágább kártyák ismérve lehet.
De tény hogy 16 Gbps sávszélesség az erős és betesz a HBM2nek, mert elolvad az előny és mert nincs 16GBos kártya belőle (jelenleg), abból meg lehet... -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #27725 üzenetére
Hátha nem is dupla, de az Amd nem bírja tartani a másfél éves ciklust, inkább kettőhöz közelít ha a másik fél tartja a másfelet akkor ott a veszély hogy ez beforog egyszer és ha most jönne a Volta szeptemberben (persze nem jön, hisz nem létezik gddr6) De ha bepörögne akkor epic fail a generációnak.
Duplának azért tűnik mert szélesebb a termék palettája és 1080 at billegteti először felsőkategóriásnak aztán idővel középkategóriásnak.
Én Puggal is egyetértek, ki csinálhat ma arhitektúrát mondjuk ha csak PUG Divíziólenne aki 5 évente csinál egy ciklust NV vel szemben akkor sem szeletelnék fel a céget? Látjátok az épületük tetejét csupa háromszögből áll már úgy épült hogy kellő esetben szeletelhető
)
Csak pénzből lehet fejleszteni, meg gddrx-et is megvenni. A tőkének vannak tulajdonságai Egy folyamat mindig generálja önmagát. ha valami nyereséges lesz a tőkeörvény viszi bele a fejlesztésbe a többszörös pénzt.
Én nem engedtem volna hogy Amd megvegye az ATI-t, egy tőkeerős Microsoftnak vagy Samsungnak kellett volna megtenni. Így görgeti maga előtt az óriási hitelt, NV meg egy 10 szeres tőkéről indul hitel nélkül.
Ezt azért érezni kell mindenkinek. Amd úgy megy előre hogy egyszer a Cpu adja a mankót máskor a GPU a konzol meg egy alapfeszt hogy mindig csorog kis pénz.
Az AMD haterkedéstől nekem azért fordul fel a gyomrom mert az olyan mintha a tuningos BMW-s odamenne a Skodáshoz és kaján vigyorral szelfizgetni kezdene a kocsi előtt, vagy Idejönne Merkel és azt mondaná na mi van ha nektek is 5% a gazdasági fejlődés meg nekünk is akkor miért nem megy nektek jól ? Ez megbotránkoztató lenne és irracionális.
AMDsek meg azért vannak mert ők nem részvényesek, mi a kártyákat nézzük és amíg több vagy jobb Memóriát kapunk ugyanannyiért vagy több technikai újítást addig a dolog rendben van.
Készülhetne tőlem Mordorban is a törpe kovácsok által a Vega ha jó akkor jó.
Bocs a hosszért komplex gondolat volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest