- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 1eske: Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
M4T4D0R
tag
válasz
olymind1 #2621 üzenetére
Az ilyen geekbench meg mindenféle benchmark oldalak, programok véleményem szerint sok mindent nem érnek. Kb annyit mond, hogy nagyjából hova sorolható egy proci(például felső, közép vagy alsó kategória) de ilyen apró dolgokra már nem alkalmas.
Single core ban R5 5600X elvileg 20% al gyorsabb a 10600K nál ami nem igaz mert annyit nem ad neki a Ryzen. Inkább olyan 4-12% programtól függően.
A másik furcsa dolog, hogy a 10900K elvileg gyengébb egy 5600X nál Single Core ban holott ugyan az a kettő kb.
De sok furcsa dolog van ebben,
én erős fenntartásokkal kezelném ezeket az eredményeket. -
Qtya123
őstag
válasz
olymind1 #2621 üzenetére
Nekem ezek a bench eredmények nem sokat mondanak.
Arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy egy 11700k játékokban kb hogyan fog viszonyulni egy 5800x-hez.
Azt látom a cikkben, hogy 5800x Single core 1669 pont, a 11700k Single core 1701
5800x Multi core 10427 pont, a 11700k Multi core 9627.Viszont, hogy ezek az értékek vajon mit vetítenek előre játékok terén, arra kíváncsi vagyok.
-
Petykemano
veterán
válasz
olymind1 #2559 üzenetére
Nekem rémlik valamilyen cikk, hogy gyári alaplapi beállításokkal a K nélküli modellek sem tartották be a TDP keretet és emiatt gyakorlatilag nem volt különbség a K és nem K modell között.
[link]Ez a cikk elbizonytalanított abban, hogy a nem K modellek az egyszerűbbek, nem tuningereknek való. Látszólag inkább csak annyi, hogy a nem K, "kicsit többet fogyaszt, kicsit jobban melegszik, lelked rajta".
Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest