- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Te valami Be Quiet!-es fizetett szponzorált vagy, vagy a hűtésednek is fanja vagy?
Mert annyiszor leírod, hogy a dark rock 4 pro mekkora istencsászár hiper szuper hűtés, hogyha nem lenne itthon egy, máris rohannék megvenni!(az megint durva, feljebb olvastam, hogy állítólag játszani használod a gépet, de ehhez képest kell az integrált VGA mert jajj a dedikálttól elveszi a bányászati erőt.
Azt megint erősen kétlem, hogy egy 5900X érezhetően szarabb lenne a 9900K-tól, de ha így van, akkor minek vettél AMD-t? Mégis minek? ) -
zsintai1987
tag
Tehát ha jól értem:sz@r az AMD mert hangos...
Drp4el hűtöd ahogy a 9900kt
Ugyanolyan hangja van terhelésnél...
De te lecseréled intelre mert hangos munka közben
Ha jól értem akkor most veszel egy új intelt ami ugyanolyan hangos mint az AMD!!! De cserébe nincs akkora teljesítménye mint az amdnek
Okés értem, de nem értem...
Valaki kérem, wait Wut? -
PuMbA
titán
[link] Dark Rock 4 szinten van az én hűtőm is
Az 5900X már 105W TDP, tehát az biztos nem lesz halk, hacsak nem kapcsolod be az Eco módot, ami 65W TDP-re limitálja. A lényeg, hogy az 5900X Eco móddal is veri a 9900K-t, azaz biztosan halkabb működést tudsz kicsikarni az AMD-ből.
Aktív témák
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest