- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
#11493888 #2698 üzenetére
"hajlandó vagyok még most is átállni a ryzenre " dehogy tennéd! vagy ha igen, akkor hülye lennél!
Mégpedig azért, mert ha van egy 10900K-d akkor azt jelenleg akármilyen másik procira hülyeség lenne lecserélni (pláne ha lapot is kell cserélned) buknál egy csomó pénzt vele. És mindezt miért? Mert 1%-al több teljesítményt kapsz? ugyanmár ...A másik, hogy rengeteg fanboynál látom ezt a "én most álltam át a másik oldalról erre, mert a másik olyan szar volt" vagy pedig a "bármikor átállok a másik oldalra ha az jó lesz, de nem az, és sosem lesz az" hozzáállást.
Az egész arról szól, hogy valaki valamikor valamelyik oldal mellett letette a voksát, és korábbi döntését védeni akarja, és amikor ez támadva van úgy érzi az identitása van támadva. Egyébként használod munkára is a gépet vagy csak játszol?Szerintem az igazi nyerő hozzáállás az, mikor a keretösszegből a lehető legjobbat próbálod meg kihozni. Én most nemrég egy 4330-as Intelt cseréltem. Ryzent akartam, de felszökkent az ára eléggé
úgyhogy azt mondtam : jó, akkor Intelem lesz megint. És lett a 10400F. Ettől még szerintem az AMD is remek CPU-kat gyárt, és annak szurkolok, hogy folyamatosan minél szorosabb verseny legyen a két gyártó között, mert abból profitálunk mi vásárlók.
Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest