Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Busterftw #69837 üzenetére
Te hoztad fel az FSR 2 cikket. Kértem, hogy mutasd meg, hogy melyik része nem tény. Nem én jelöltem ki ezt a cikket, hanem te. De akkor gondolom, nem tudod ezt megmutatni.
Nincs olyan, hogy DXR 1.0-s és 1.1-es hardver. Ezek API-k. Ezeket a hardverek támogatják. Mindegyik amúgy. De mivel a DXR 1.1 elterjedt, ezért a DXR 1.0-nak kvázi kampó lett.
Ti állítottatok valamit. Bizonyítékot kértem rá. Megadtam a lehetőséget, már sokadig hsz-en keresztül. Egy bizonyítékot sem hoztatok. Én nem állítottam rólatok semmit, de mivel nem teljesítettétek a kérésem, kénytelen vagyok elhinni, hogy rosszindulatú hazugságokat akartok terjeszteni, mert az állításaitokat sokadik felszólításra sem vagytok hajlandók igazolni.
Én majd akkor kérek bocsánatot, ha én állítok valamit rólad, ami nem igaz, de egyelőre ilyet csak ti tettetek. Vagy bizonyítod, vagy ha nem, akkor az számomra automatikusan azt jelenti, hogy hazugságot terjesztesz. Csak megjegyzem, hogy ezért jogilag bármelyik ember beperelhető, ezzel azért vigyázzatok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB
- Gigabyte GTX 1660 Super - Aqua 2025.11.06
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest