Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Busterftw #69837 üzenetére

Te hoztad fel az FSR 2 cikket. Kértem, hogy mutasd meg, hogy melyik része nem tény. Nem én jelöltem ki ezt a cikket, hanem te. De akkor gondolom, nem tudod ezt megmutatni.

Nincs olyan, hogy DXR 1.0-s és 1.1-es hardver. Ezek API-k. Ezeket a hardverek támogatják. Mindegyik amúgy. De mivel a DXR 1.1 elterjedt, ezért a DXR 1.0-nak kvázi kampó lett.

Ti állítottatok valamit. Bizonyítékot kértem rá. Megadtam a lehetőséget, már sokadig hsz-en keresztül. Egy bizonyítékot sem hoztatok. Én nem állítottam rólatok semmit, de mivel nem teljesítettétek a kérésem, kénytelen vagyok elhinni, hogy rosszindulatú hazugságokat akartok terjeszteni, mert az állításaitokat sokadik felszólításra sem vagytok hajlandók igazolni.

Én majd akkor kérek bocsánatot, ha én állítok valamit rólad, ami nem igaz, de egyelőre ilyet csak ti tettetek. Vagy bizonyítod, vagy ha nem, akkor az számomra automatikusan azt jelenti, hogy hazugságot terjesztesz. Csak megjegyzem, hogy ezért jogilag bármelyik ember beperelhető, ezzel azért vigyázzatok.

Új hozzászólás Aktív témák