Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S_x96x_S #69788 üzenetére
A gond szerintem pont ezzel az ellesúlyozással van mert ez már több annál.
Nagyon nem az AMD üti itt ki biztosítékot sok embernél , hanem a mester által mellé tett titokzatos és egyoldalú AMD marketing, úgy hogy közben képviseli az oldalt is.
Sokszor többet árt amúgy ez itt a fórumon mint használ az AMD megítélésének itt mert pl én személy szerint úgy érzem cserben hagy folyamatosan ezzel mind a Ph és Abu mivel ő képviseli a fő oldalt már szinte csak, nincs már fLeSs meg Oliverda ellensúlyként.Vannak fanok meg ellentétek lesznek is mindíg. Ez a fórum lényege,de a Ph már nem az a PH ami volt régen. Én személy szerint ha nem lenne a fórum szekció már nem lennék itt tag, mert maga a hírszekció vagy a főoldal teljesen érdekelen és hidegen hagy ráadásul nagyon elmarad a színvonala is. Ezzel sokan vannak így amúgy.
Tények és a jó dolgok eladják majd magukat, azoknak nem kell hónapokig előkészített marketing meg a Konkurencia ficsőrjeinek/ gyártásainak/ döntéseinek folyamatos lehúzása és becsmérlése.
Az AMD jó tud lenni és jó is, amúgy engem pl az RDNA3 piacvesztése nagyon meglepett annak ellenére is ,hogy számomra az RT döntő tényező,de tudom hogy sok embernek meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest