Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz S_x96x_S #69788 üzenetére

A gond szerintem pont ezzel az ellesúlyozással van mert ez már több annál.
    Nagyon nem az AMD üti itt ki biztosítékot sok embernél , hanem a mester által mellé tett titokzatos és egyoldalú AMD marketing, úgy hogy közben képviseli az oldalt is.
    Sokszor többet árt amúgy ez itt a fórumon mint használ az AMD megítélésének itt mert pl én személy szerint úgy érzem cserben hagy folyamatosan ezzel mind a Ph és Abu mivel ő képviseli a fő oldalt már szinte csak, nincs már fLeSs meg Oliverda ellensúlyként.

Vannak fanok meg ellentétek lesznek is mindíg. Ez a fórum lényege,de a Ph már nem az a PH ami volt régen. Én személy szerint ha nem lenne a fórum szekció már nem lennék itt tag, mert maga a hírszekció vagy a főoldal teljesen érdekelen és hidegen hagy ráadásul nagyon elmarad a színvonala is. Ezzel sokan vannak így amúgy.

Tények és a jó dolgok eladják majd magukat, azoknak nem kell hónapokig előkészített marketing meg a Konkurencia ficsőrjeinek/ gyártásainak/ döntéseinek folyamatos lehúzása és becsmérlése.
    Az AMD jó tud lenni és jó is, amúgy engem pl az RDNA3 piacvesztése nagyon meglepett annak ellenére is ,hogy számomra az RT döntő tényező,de tudom hogy sok embernek meg nem.

Új hozzászólás Aktív témák