- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
válasz
KAMELOT #6141 üzenetére
Szerintem valalmi bios bug vagy valalmi misztikus dolog lehetett mert a korábbi 7000-es memóriával sehogy nem akart jó lenni, aztán beszereztem egy EXPO ramot amivel jó volt, aztán mondom mostmár vissza teszem a korábbi 7000-es memóriát, hogy akkor most küldjem-e RMA-ra vagy sem és csináltam egy előtte egy komplett áramtalanítást, elem ki be rak majd régi memória vissza tesz és utána meg elkezdett működni, szóval most 6000 CL28-on a régi memórám van bent, az EXPO ready meg megy majd fel apróra.
Molnár Kiki erre azt mondaná: íídekés
-
pRoject22
őstag
válasz
steewcv65 #6130 üzenetére
Szerintem ezek a procik az X3D miatt érzékenyebbek az olyan terheléskere amiket még egy normál stressz teszt alatt sem kapnak, ezek a lebegőpontos számítási részek a prociban valszeg az X3D miatt érzékenyebbek, de való igaz, hogy ha 5 percet elmegy akkor már jó, tovább nem érdemes "kínozni" ilyennel a procit.
Nekem a jelenlegi beállítás már stabil és gyors is, ezt meghagyom.
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
Memtest antaextreme nekem sehogy sem fut le, pár órája közdök már vele, még gyári alapbeállításokon is fagy a gép a teszt közben, sem a kézzel beállított sem pedig az xmp profilal sem jó.
Ilyen cl30/6000 profilokat próbálgatok, illetve itt a topikban megosztott profilokkal sem, ez a ram enynire intel ram lenne?
corsair 7000 cl34-es ram
-
pRoject22
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, most állt össze a rendszer.
Beállítottam egy 6200-as memória órajelet CL28-ban CO -20 allcore, SMT-on, azt még eldöntöm ,hogy az X3D turbo módot hagyom -e bent az SMT helyett mert ugye együtt nem mennek.
CB 23 23400 pont és 88 fokig melegszik fel, sima cpuz alatt 75 fok, játék alatt 40-50 fok.
-
pRoject22
őstag
válasz
deathcrow42 #5911 üzenetére
Nem nagyon akarok én annyira OC-val bajlódni, nem kell az utolsó 1% performance, egy 5080-lesz mellette, ha stabilan tud menni a memória gyári értékeivel az jó lenne nekem
-
pRoject22
őstag
válasz
DroiDMester #5910 üzenetére
Igen látom, hogy Asrock X870E újabb chipsetes lapokkal volt gond, nekem sima X870 lap lesz, soha nem volt még Asrock lapom, én már bele ugrok
-
pRoject22
őstag
Sziasztok!
Belépek a klubba egy ASRock X870 PRO RS és egy 9800X3D-vel, a korábbi 1000-es BQ tápot és Corsair 7200 CL34-es ramot szándékozom használni.
A kérdésem az lenne ,hogy érdemes-e majd a memóriát piszkálni vagy jó lehet az alapon is egy XMP profillal?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- ÚJ AMD AM5 Processzorok - Ryzen 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok